Sådan betaler du Experts for deres arbejde via Experts Marketplace

Når en ekspert sender dig en faktura for dit job, kan du gennemføre betalingen sikkert via din Shopify-administrator.

Sådan vælger du betalingsvilkår

Når du samarbejder med en ekspert, skal I være enige om, hvordan du skal betale for jobbet. I kan aftale, om der skal betales en fast pris eller en timepris. Afhængigt af jobbet og den enkelte ekspert kan den ene mulighed være at fortrække frem for den anden.

Betalingsbetingelser

Jobs med faste priser

Denne valgmulighed er et godt valg for job, der har et fastlagt eller begrænset budget. Når du betaler en fast pris, betyder det ikke nødvendigvis, at du skal betale det hele på én gang. Du kan opdele betalingen efter jobbets, hvor langt jobbet er nået, eller efter fastlagte milepæle. Du kan gennemføre mindre betalinger på forskud, halvvejs gennem jobbet, og når jobbet er fuldført.

Jobs med timepris

Dette er et godt valg for store jobs med lange deadlines. Du bliver faktureret ud fra det antal timer, der tager at fuldføre jobbet. Det medfører typisk, at man regelmæssigt modtager fakturaer, der afspejler, hvor mange timer der er arbejdet i en periode.

Betal en faktura i Shopify

Eksperterne kan sende dig en faktura fra Experts Marketplace, hvorefter du kan betale fakturaen med den betalingsmetode, du har knyttet til din Shopify-konto.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Fakturaer i menuen Experts Marketplace.
  2. Klik på den faktura, du vil betale.
  3. Klik på Fortsæt til betaling nederst på siden.
  4. Klik på Godkend opkrævning.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg modtager en faktura fra en ekspert, jeg ikke kan genkende?

Hvis du modtager en faktura, der ikke er berettiget, bør du afvise den og rapportere den til Shopify Support. På denne måde er Shopify orienteret om ekspertens eventuelle ondsindede eller uberettigede handlinger.

Hvad kan jeg gøre, hvis en faktura overskrider mit kreditkorts maksimum?

Du kan afvise fakturaen og fortælle eksperten, at betalingens beløb var for stort til dit kreditkort. Eksperten kan sende dig flere fakturaer på mindre beløb.

Hvad kan jeg gøre, hvis en ekspert ikke har udført det arbejde, jobbet kræver, og jeg ønsker en refundering?

Hvis du har et problem med en ekspert eller resultatet af dit job, skal du se under Håndtering af tvister.