Administrer din Shopify Balance-konto

Du kan få adgang til dine kontoaktiviteter, se udtog og overføre penge fra siden Shopify Balance.

Få mere at vide om dit Shopify Balance-kort under Administrer dit kort. Få mere at vide om fordelsprogrammet under Shopify Balance-fordele.

Shopify opkræver ingen gebyrer for brug af dit Balance-kort, men udbydere af hæveautomater kan opkræve et gebyr ved hævning i disse. Du kan få mere at vide om gebyrer i dine servicevilkår.

Krav til Shopify Balance-konto

Shopify Balance-konti er ikke tilgængelige for alle shopejere. Du skal opfylde følgende krav, hvis du vil åbne en Shopify Balance-konto:

• være en butik, der er placeret i USA eller Puerto Rico (andre amerikanske territorier understøttes ikke)
  • have opsat Shopify Payments eller tilmelde dig Balance under tilmeldingen til Shopify Payments
  • Du skal have et gyldigt US Social Security Number (SSN)
  • have en enkelt kontoejer for Shopify Payments (du kan have partnerskaber)
  • have et hvilket som helst andet Shopify-abonnement end Shopify Plus

Opsæt din konto

Hvis du er kvalificeret til en Shopify Balance-konto, kan du opsætte din konto ved hjælp af følgende trin.

Trin

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Åbn konto.

3. Gennemgå dine oplysninger for Shopify Payments, og klik derefter på Bekræft.

4. Angiv dit SSN og dit mobilnummer, og klik derefter på Bekræft.

5. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du accepterer Shopify Balance-kontoaftalen og Shopify Balance-kortaftalen, herunder politik om beskyttelse af persondata for de pengeinstitutter, vi samarbejder med, samt meddelelse om e-signatur. Klik derefter på Åbn konto.

Når din Shopify Balance-konto er blevet sat op, bliver den til den konto, der er knyttet til din Shopify Payments-konto. Dine udbetalinger sættes ind på din Shopify Balance-konto, herunder eventuel finansiering fra Shopify Capital.

Administrer din konto

Når du har opsat din konto, kan du udføre alle administratoropgaver fra siden Shopify Balance.

Se oplysningerne om din Shopify Balance-konto

Du kan se dit kontonummer og dit registreringsnummer.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer konto.

3. Klik på Vis detaljer.

Af hensyn til sikkerheden vil du muligvis få besked om at godkende din konto igen.

Se dine Shopify Balance-kontoudtog

Du kan se dine månedlige kontoudtog.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Se udtog på kortet Kontoaktivitet.

3. Vælg det udtog, du vil se. Udtoget åbnes i en ny fane.

Modtag udbetalinger med en Shopify Balance-konto

Når du tilmelder dig en Shopify Balance-konto, angives den automatisk som din konto til Shopify Payments-udbetalinger. Med din Balance-konto kan du modtage din indtjening fra Shopify Payments inden for helt ned til én arbejdsdag fra transaktionens behandlingsdato. Arbejdsdage omfatter ikke weekender eller amerikanske helligdage.

Ændring af din udbetalingskonto

Du kan til enhver tid ændre den konto, som dine Shopify Payments-indtægter indbetales på.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer konto på siden Shopify Balance.

3. Klik på Rediger konto til udbetaling på siden Shopify Balance-konto.

4. Angiv dine Shopify Balance-kontooplysninger under Bekræft gammel bankkonto.

5. Angiv de nye kontooplysninger, og klik på Gem.

6. Vælg årsagen til, at du vil ændre kontoen, og klik på Bekræft.

7. Klik på Udført.

Tilknytning af tredjepartsapps

Takket være vores integration med Plaid kan du knytte din Shopify Balance-konto til tredjepartsapps, som f.eks. Venmo eller Wise, så du kan foretage endnu flere handlinger med din konto, f.eks. sende penge, foretage direkte betalinger til forhandlere og holde styr på dine udgifter. Få mere at vide om de tredjepartsapps, du kan tilknytte, på Plaids appside.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på tredjepartsappen, og følg trinnene til opsætning af en betalingsmetode.
  2. Vælg for at tilføje en bank, og bekræft din konto med det samme ved at logge ind.
  3. Vælg Shopify Balance-konto.
  4. Log ind på din Shopify-butik fra loginsiden.
  5. Gennemfør trinnene til tilknytning af din konto i tredjepartsappen.

Aktivering af beskeder om lav saldo

Når du har aktiveret beskeder om lav saldo, får du en mail, når saldobeløbet på din konto falder til under en foruddefineret værdi. Standardværdien er 100.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer konto på siden Shopify Balance.

3. Klik på til/fra-knappen under Meddelelser for at aktivere eller deaktivere beskeder om lav saldo.

4. Valgfrit: Klik på Rediger beløb for at ændre det saldobeløb for kontoen, som udløser en besked om lav saldo.

Indblik i likviditet

Overlejringen for indblik i likviditetsstyring viser en oversigt over din likviditet for de seneste to måneder. Du kan sammenligne din indkomst med dit forbrug for at se, om du tjener eller taber penge. Indblik i likviditet opdeler dit forbrug i dine fem mest anvendte forbrugskategorier, så du kan sikre dig, at dine penge bruges, hvor de skal. Du kan også se det samlede beløb på din kommende Shopify-faktura.

Du kan få et mere detaljeret overblik over din butiks finanser under Finansoversigt.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Se alle indblik under Likviditet i denne måned.