Administrer din Shopify Balance-konto

Du kan få adgang til dine kontoaktiviteter, se udtog og overføre penge fra siden Shopify Balance.

Få mere at vide om dit Shopify Balance-kort under Administrer dit kort. Få mere at vide om fordelsprogrammet under Shopify Balance-fordele.

Shopify opkræver ingen gebyrer for brug af dit Balance-kort, men udbydere af hæveautomater kan opkræve et gebyr ved hævning i disse. Du kan få mere at vide om gebyrer i dine servicevilkår.

Krav til Shopify Balance-konto

Shopify Balance-konti er ikke tilgængelige for alle shopejere. Du skal opfylde følgende krav, hvis du vil åbne en Shopify Balance-konto:

• være en butik, der er placeret i USA eller Puerto Rico (andre amerikanske territorier understøttes ikke)
  • have opsat Shopify Payments eller tilmelde dig Balance under tilmeldingen til Shopify Payments
  • Du skal have et gyldigt US Social Security Number (SSN)
  • have en enkelt kontoejer for Shopify Payments (du kan have partnerskaber)
  • have et hvilket som helst andet Shopify-abonnement end Shopify Plus

Opsæt din konto

Hvis du er blevet udvalgt til at få tidlig adgang til Shopify Balance, kan du opsætte din konto ved hjælp af følgende trin.

Trin

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Åbn konto.

3. Gennemgå dine oplysninger for Shopify Payments, og klik derefter på Bekræft.

4. Angiv dit SSN og dit mobilnummer, og klik derefter på Bekræft.

5. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du accepterer Shopify Balance-kontoaftalen og Shopify Balance-kortaftalen, herunder politik om beskyttelse af persondata for de pengeinstitutter, vi samarbejder med, samt meddelelse om e-signatur. Klik derefter på Åbn konto.

Når din Shopify Balance-konto er blevet sat op, bliver den til den konto, der er knyttet til din Shopify Payments-konto. Dine udbetalinger sættes ind på din Shopify Balance-konto, herunder eventuel finansiering fra Shopify Capital.

Administrer din konto

Når du har opsat din konto, kan du udføre alle administratoropgaver fra siden Shopify Balance.

Se oplysningerne om din Shopify Balance-konto

Du kan se dit kontonummer og dit registreringsnummer.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer konto.

3. Klik på Vis detaljer.

Af hensyn til sikkerheden vil du muligvis få besked om at godkende din konto igen.

Se dine Shopify Balance-kontoudtog

Du kan se dine kontoudtog for de sidste 12 måneder.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på dit kontonummer, og klik derefter på Download månedlige kontoudtog.

3. Klik på Download PDF ud for det månedlige kontoudtog, du vil downloade.

Transaktionsgrænse for Shopify Balance-konto

Din Shopify Balance-konto har en daglig grænse for forskellige transaktionstyper. Disse daglige grænser nulstilles ved midnat UTC. De daglige grænser baseres på godkendelsesdatoen, og ikke på behandlingsdatoen. Hvis du f.eks. godkender en transaktion om mandagen, men den behandles om tirsdagen, tæller denne transaktion stadig med i forhold til den daglige grænse for mandag.

Vis transaktionsgrænser

Du kan se grænserne for dit Balance-kort i forhold til køb og hævninger.

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer kort eller Administrer konto.

3. Klik på det kort, du vil se, under Administration af kort.

Se overførselsgrænser

Du kan se grænserne for din Balance-konto i forhold til pengeoverførsler.

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Flyt penge.

Din daglige grænse vises under Beløb.

Overfør penge til eller fra din Shopify Balance-konto

Overførsler sendes med det samme, men det kan tage op til tre arbejdsdage at levere dem. Du kan se, hvor meget af din daglige grænse for overførsler, der er tilgængelig, på siden Flyt penge. Du kan på nuværende tidspunkt kun overføre penge i USD.

Overfør penge til din Shopify Balance-konto

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Flyt penge.

3. Klik på Sæt penge ind på din Balance-konto, og klik på ikonet for udklipsholderen for at kopiere oplysningerne for din Shopify Balance-konto.

4. Log ind på din eksisterende erhvervskonto eller almindelige bankkonto, som du vil overføre penge fra.

5. Gennemgå din banks normale procedure for at overføre penge ud af banken ved hjælp af oplysningerne for din Shopify Balance-konto.

Overfør penge fra din Shopify Balance-konto

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Flyt penge.

3. Angiv oplysningerne for overførslen under Overfør penge fra Balance.

4. Valgfrit: Klik på Tilføj en konto for at oprette en ny modtager. Du skal have betalingsmodtagerens konto- og registreringsnummer for at kunne overføre penge.

5. Valgfrit: Angiv en beskrivelse. Beskrivelsen vises på modtagerens konto.

6. Klik på Næste.

7. Bekræft, at oplysningerne er korrekte, og klik derefter på Overfør penge.

Af hensyn til sikkerheden vil du muligvis få besked om at godkende din konto igen.

Modtag udbetalinger med en Shopify Balance-konto

Når du tilmelder dig en Shopify Balance-konto, angives den automatisk som din konto til Shopify Payments-udbetalinger. Med din Balance-konto kan du modtage din indtjening fra Shopify Payments inden for helt ned til én arbejdsdag. Arbejdsdage omfatter ikke weekender eller dage, der er helligdage i USA.

Ændring af din udbetalingskonto

Du kan til enhver tid ændre den konto, som dine Shopify Payments-indtægter indbetales på.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer konto på siden Shopify Balance.

3. Klik på Rediger konto til udbetaling på siden Shopify Balance-konto.

4. Angiv dine Shopify Balance-kontooplysninger under Bekræft gammel bankkonto.

5. Angiv de nye kontooplysninger, og klik på Gem.

6. Vælg årsagen til, at du vil ændre kontoen, og klik på Bekræft.

7. Klik på Udført.

Indblik i likviditet

Overlejringen for indblik i likviditetsstyring viser en oversigt over din likviditet for de seneste to måneder. Du kan sammenligne din indkomst med dit forbrug for at se, om du tjener eller taber penge. Indblik i likviditet opdeler dit forbrug i dine fem mest anvendte forbrugskategorier, så du kan sikre dig, at dine penge bruges, hvor de skal. Du kan også se det samlede beløb på din kommende Shopify-faktura.

Du kan få et mere detaljeret overblik over din butiks finanser under Finansoversigt.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Se alle indblik under Likviditet i denne måned.