Administrer dine Shopify Balance-kort

Shopify Balance-kortet er en nem måde at administrere udgifterne i forbindelse med driften af din virksomhed. Når du opsætter din Shopify Balance-konto, aktiveres dit virtuelle kort automatisk.

Opsæt et fysisk Shopify Balance-kort

Når du opretter din Shopify Balance-konto, aktiveres dit virtuelle kort automatisk. Hvis du gerne vil have et fysisk kort, kan du anmode om at få et tilsendt fra Shopify.

Anmod om et fysisk Shopify Balance-kort

Du kan anmode om et fysisk kort til din Shopify Balance-konto.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Bestil et fysisk kort.

3. Valgfrit: Tilpas dit Balance-kort ved at tilføje din virksomheds navn.

1. Angiv eller bekræft dine leveringsoplysninger, og klik derefter på Bestil kort.

Når du har bestilt dit fysiske kort, kan du få adgang til kortets leveringsstatus og forventede leveringsdato ved at gå til Finans > Balance > Administrer kort og derefter klikke på det fysiske kort.

Af hensyn til sikkerheden vil du muligvis få besked om at godkende din konto igen.

Aktivér et fysisk Shopify Balance-kort

Når du har modtaget dit Shopify Balance-kort i posten, skal du aktivere det, før det kan bruges. Du kan indlede processen ved at scanne QR-koden på din pakke eller gå til din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer kort eller Administrer konto.

3. Klik på Shopify Balance-kort.

4. Klik på Aktivér kort.

5. Angiv de sidste fire cifre på dit Shopify Balance-kort, og klik derefter på Næste.

6. Angiv en firecifret pinkode for dit Shopify Balance-kort, og klik derefter på Næste.

7. Angiv din pinkode igen, og klik derefter på Bekræft.

8. Angiv den bekræftelseskode, du har fået tilsendt på sms, og klik derefter på Aktivér. Hvis du ikke modtager en sms med din kode, kan du klikke på Send kode igen.

Administrer et Shopify Balance-kort

Du kan administrere dine virtuelle og fysiske kort fra siden med din Shopify Balance-konto.

Se kortoplysninger

Du kan se oplysningerne om dit virtuelle og fysiske kort.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer kort eller Administrer konto.

3. Klik på det kort, du vil se, under Administration af kort.

4. Klik på Vis kortnumre for at se hele kortnummeret.

Af hensyn til sikkerheden vil du muligvis få besked om at godkende din konto igen.

Knyt dit Shopify Balance-kort til en Apple Wallet eller Google-tegnebog

Du kan knytte dit virtuelle eller fysiske Shopify Balance-kort til en mobil tegnebog, så du kan foretage betalinger direkte fra din mobiltelefon. Du skal have dit konto- og registreringsnummer for at tilknytte et kort. Du kan finde disse numre på siden Kontooplysninger. Se de relevante trin under Apple Wallet eller Google Pay.

Erstat dit Shopify Balance-kort

Hvis du bestiller et erstatningskort, annulleres dit aktuelle Shopify Balance-kort. Dit nye Shopify Balance-kort afsendes inden for otte arbejdsdage og sendes via Standard Shipping.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på dit Shopify Balance-kort i afsnittet Administration af kort.

3. Klik på Erstat kort.

4. Vælg en årsag til, at dit Shopify Balance-kort skal annulleres og erstattes. Klik derefter på Næste.

5. Gennemgå din leveringsadresse for at sikre dig, at den er korrekt, og klik derefter på Bekræft og erstat kort. Hvis du skal opdatere din adresse, skal du klikke på Rediger, redigere din adresse og til sidst klikke på Bekræft og erstat kort.

Af hensyn til sikkerheden vil du muligvis få besked om at godkende din konto igen.

Nulstil pinkoden til dit Shopify Balance-kort

Du kan nulstille pinkoden til dit kort.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Kontonumre.

3. Klik på Se kontooplysninger, og klik derefter på det kort, du vil nulstille.

4. Klik på Nulstil pinkode, angiv en firecifret pinkode, og klik derefter på Næste.

5. Angiv din pinkode igen, og klik derefter på Bekræft.

6. Angiv den bekræftelseskode, du har fået tilsendt på sms, og klik derefter på Nulstil pinkode.

Lås dit Shopify Balance-kort

Hvis du mister dit Shopify Balance-kort, eller det bliver stjålet, skal du spærre det, så det ikke kan bruges af andre.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på dit Shopify Balance-kort i afsnittet Administration af kort, og klik derefter på Spær kort.

3. Klik på Spær kort igen for at bekræfte, at du vil spærre dit kort.

Af hensyn til sikkerheden vil du muligvis få besked om at godkende din konto igen.

Du kan ophæve spærringen af dit Shopify Balance-kort ved at klikke på Ophæv spærring af kort og derefter klikke på Ophæv spærring af kort igen på siden med Shopify Balance-kortet i din Shopify-administrator.