Administrer dine Shopify Balance-kort

Shopify Balance-kortet er en nem måde at administrere udgifterne i forbindelse med driften af din virksomhed. Når du opsætter din Shopify Balance-konto, aktiveres dit virtuelle kort automatisk.

Shopify opkræver ingen gebyrer for brug af dit Balance-kort, men udbydere af hæveautomater kan opkræve et gebyr ved hævning i disse. Du kan få mere at vide om gebyrer i dine servicevilkår.

Opsæt et fysisk Shopify Balance-kort

Når du opretter din Shopify Balance-konto, aktiveres dit virtuelle kort automatisk. Hvis du gerne vil have et fysisk kort, kan du anmode om at få et tilsendt fra Shopify.

Anmod om et fysisk Shopify Balance-kort

Du kan anmode om et fysisk kort til din Shopify Balance-konto.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Bestil et fysisk kort.

3. Valgfrit: Tilpas dit Balance-kort ved at tilføje din virksomheds navn.

1. Angiv eller bekræft dine leveringsoplysninger, og klik derefter på Bestil kort.

Når du har bestilt din fysiske kort, kan du få adgang til dit korts leveringsstatus og forventede leveringsdato ved at gå til Finans > Balance og derefter klikke på det fysiske kort under Dine Balance-kort.

Af hensyn til sikkerheden vil du muligvis få besked om at godkende din konto igen.

Genbestil et fysisk Shopify Balance-kort, der ikke er blevet leveret

Hvis du har anmodet om et fysisk kort for din Shopify Balance-konto, og der er et problem med levering af kortet, kan du bestille et nyt kort.

Inden du anmoder om et nyt kort, kan du gennemgå dit korts leveringsstatus og forventede leveringsdato ved at gå til Finans > Balance og derefter klikke på det fysiske kort under Dine Balance-kort. Bekræft, at dine leveringsoplysninger er korrekte, når du anmoder om et nyt kort.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på det fysiske kort under Dine Balance-kort.

3. Klik på Annuller og erstat eller på Bestil et nyt kort.

4. Vælg Kortet er ikke modtaget, og klik derefter på Næste.

Dit ikke-leverede kort annulleres, og der afsendes et nyt kort til dig.

Aktivér et fysisk Shopify Balance-kort

Når du har modtaget dit Shopify Balance-kort i posten, skal du aktivere det, før det kan bruges. Du kan indlede processen ved at scanne QR-koden på din pakke eller gå til din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Aktivér fysisk kort under Dine Balance-kort.

3. Angiv de sidste fire cifre på dit Shopify Balance-kort, og klik derefter på Næste.

4. Angiv en firecifret pinkode for dit Shopify Balance-kort, og klik derefter på Næste.

5. Angiv din pinkode igen, og klik derefter på Bekræft.

6. Angiv den bekræftelseskode, du har fået tilsendt i en tekstbesked, og klik derefter på Aktivér. Hvis du ikke modtager en tekstbesked med din kode, kan du klikke på Send kode igen.

Administrer et Shopify Balance-kort

Du kan se oplysningerne om dine Shopify Balance-kort, spærre dine kort, nulstille din pinkode og meget mere ved at gå til Finans > Balance og derefter klikke på dit virtuelle eller fysiske kort.

Se kortoplysninger

Du kan se oplysningerne om dit virtuelle eller fysiske kort ved at gå til Finans > Balance og derefter klikke på det kort, du vil se, under Dine Balance-kort.

Af hensyn til sikkerheden vil du muligvis få besked om at godkende din konto igen.

Knyt dit Shopify Balance-kort til en Apple Wallet eller Google-tegnebog

Du kan knytte dit virtuelle eller fysiske Shopify Balance-kort til din mobile tegnebog, så du kan foretage betalinger direkte fra din mobiltelefon. Hvis du vil tilknytte et kort, skal du bruge dine Shopify Balance-kortnumre. Du kan finde disse numre på ved at gå til siden Kontooplysninger og derefter klikke på det kort, du vil tilknytte. Se de relevante trin under Apple Wallet eller Google Pay.

Erstat dit Shopify Balance-kort

Hvis du bestiller et erstatningskort, annulleres dit aktuelle Shopify Balance-kort. Dit nye Shopify Balance-kort afsendes inden for otte arbejdsdage og sendes via Standard Shipping.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på dit fysiske Balance-kort under Dine Balance-kort.

3. Klik på Mere, og klik derefter på Annuller og erstat.

4. Vælg en årsag til, at dit Shopify Balance-kort skal annulleres og erstattes. Klik derefter på Næste.

5. Gennemgå din leveringsadresse for at sikre dig, at den er korrekt, og klik derefter på Bekræft og erstat kort. Hvis du skal opdatere din adresse, skal du klikke på Rediger, redigere din adresse og til sidst klikke på Bekræft og erstat kort.

Af hensyn til sikkerheden vil du muligvis få besked om at godkende din konto igen.

Nulstil pinkoden til dit Shopify Balance-kort

Du kan nulstille pinkoden til dit kort.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på det kort, du vil nulstille pinkoden for, under Dine Balance-kort.

3. Klik på Mere, og klik derefter på Nulstil pinkode.

4. Angiv en firecifret pinkode, og klik derefter på Næste.

5. Angiv din pinkode igen, og klik derefter på Bekræft.

6. Angiv den bekræftelseskode, du har fået tilsendt i en tekstbesked, og klik derefter på Nulstil pinkode.

Lås dit Shopify Balance-kort

Hvis du mister dit Shopify Balance-kort, eller det bliver stjålet, skal du spærre det, så det ikke kan bruges af andre.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på det kort, du vil spærre, under Dine Balance-kort.

3. Klik på Spær kort.

4. Klik på Spær kort igen for at bekræfte.

Af hensyn til sikkerheden vil du muligvis få besked om at godkende din konto igen.

Du kan ophæve spærringen af dit Shopify Balance-kort ved at klikke på Ophæv spærring af kort og derefter klikke på Ophæv spærring af kort igen på siden med Shopify Balance-kortet i din Shopify-administrator.

Opdatering af dine kortindehaveroplysninger

Du kan opdatere dine Shopify Balance-oplysninger om kortindehaveren, herunder din faktureringsadresse og dit telefonnummer på din Shopify Balance-konto.

Hvis du både har et fysisk kort og et virtuelt kort, vil alle ændringer, som du foretager, være gældende for begge kort.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på dit virtuelle eller fysiske kort under Dine Balance-kort.

3. Klik på Se oplysninger om kortindehaver.

4. Klik på Rediger for at ændre din faktureringsadresse eller dit mobilnummer.

Angiv dit Shopify Balance-kort som din primære betalingsmetode

Du kan angive dit fysiske eller virtuelle Shopify Balance-kort som dit primære kort som betalingsmetode til din Shopify-fakturering.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Fakturering i Shopify-administratoren.

2. Klik på knappen ... ud for den betalingsmetode, du vil ændre, og klik derefter på Erstat.

3. Angiv de nødvendige oplysninger.

4. Klik på Erstat kreditkort.