Flere Balance-konti

Du kan oprette op til fem yderligere Balance-konti. Dine yderligere konti kan hjælpe dig med at administrere dine udgifter ved at overføre penge til en af dine ekstra konti. Du kan f.eks. oprette en konto til dine lønudgifter og derefter overføre de budgetterede penge til kontoen til lønudgifter.

Begrænsninger

Følgende er begrænsninger for brugen af flere konti:

• Du kan maksimalt oprette fem yderligere Balance-konti.

• Det er kun din primære konto, der kan have et Balance-kort og de tilknyttede belønninger.

• Beskeder om lav saldo er kun tilgængelig for din primære konto.

Oprettelse af en ny konto

Du kan oprette en ny ekstra Balance-konto.

Trin:

1. Gå til Finans > Saldo i Shopify-administrator.

2. Klik på Opret konto.

3. Indtast et navn til kontoen.

4. Klik på Opret konto.

Administrer din konto

Du kan redigere navnet på din ekstra Balance-konto.

Trin:

1. Gå til Finans > Saldo i Shopify-administrator.

2. Vælg den konto, du vil ændre navnet på.

3. Klik på Administrer konto.

4. Klik på Rediger ud for kontonavnet under Kontooplysninger.

5. Indtast det nye navn.

6. Klik på Gem.

Overførsel af penge mellem dine Balance-konti

Du kan overføre penge mellem dine Balance-konti.

Trin:

1. Gå til Finans > Saldo i Shopify-administrator.

2. Klik på Flyt penge > Overfør penge mellem dine Balance-konti.

3. I rullemenuen Fra vælger du den konto, du vil flytte pengene fra.

4. På rullemenuen Til vælger du den konto, du vil flytte pengene til.

5. Skriv det beløb, du vil overføre.

6. Valgfrit: Angiv en beskrivelse af overførslen.

7. Klik på Overfør.

Få mere at vide om andre måder, hvorpå du kan overføre dine penge med Balance.

Tilsidesættelse af omsætningsskat på en dedikeret Balance-konto

For at hjælpe med at spare penge op, indtil det er tid til at indberette skat, kan du sætte omsætningsskat til side fra dine Shopify Payments-udbetalinger og Shop Pay Afbetaling-udbetalinger ved hjælp af Balance.

Når du har slået din konto til omsætningsskat til, overføres omsætningsskat automatisk fra din primære Balance-konto til din konto til omsætningsskat fra og med din næste Shopify Payments-udbetaling eller Shop Pay Afbetaling-udbetaling. Du kan til enhver tid hæve penge på din dedikerede Balance-konto til omsætningsskat.

Trin:

1. Gå til Finans > Saldo i Shopify-administrator.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Slå til under Konto til omsætningsskat.
  4. Gør et af følgende:

• Hvis du har flere Balance-konti og vil indsætte dine omsætningsskattemidler på en eksisterende konto, skal du vælge den konto, hvor din omsætningsskat skal indsættes.
    • Hvis du kun har én Balance-konto eller ønsker at oprette en ny Balance-konto til at indsætte din omsætningsskat, skal du følge anvisningerne for at oprette en ny konto.
  5. Klik på Slå til.

Begrænsninger

Den omsætningsskat, der sættes til side, inkluderer muligvis ikke alle de midler, du skal bruge til at indberette dine skatter. Gennemgå følgende begrænsninger ved at indsætte omsætningsskat på en dedikeret Balance-konto:

• Hvis en udbetaling inkluderer refusioner eller chargebacks, svarer det beløb, der er overført fra dine udbetalinger, muligvis ikke helt til den omsætningsskat, der er opkrævet for dit salg.
  • Omsætningsskat gemmes kun for Shopify Payments- og Shop Pay Afbetaling-udbetalinger. Der gemmes ikke omsætningsskat fra udbetalinger fra andre betalingsudbydere på din dedikerede Balance-konto.
  • Omsætningsskat indsættes kun ud fra dine udbetalinger, når tilsidesættelse af omsætningsskat er slået til. Omsætningsskat fra tidligere udbetalinger er ikke inkluderet.
  • Omsætningsskat tilsidesættes ikke fra salg, der foretages via kanaler, som allerede opkræver og betaler omsætningsskat på dine vegne, f.eks. Facebook og Instagram.