Sådan knytter du din Shopify Balance-konto til QuickBooks Online

Nu kan du knytte din Shopify Balance-konto til QuickBooks Online. Dette giver dig mulighed for at trygt at synkronisere alle dine transaktioner på Shopify Balance til QuickBooks Online, hvor du kan bruge disse oplysninger til at udføre dine skatteberegninger og regnskabsopgaver.

Trin

1. Log ind på din QuickBooks Online-konto.

2. I din QuickBooks Online-administrator går du til Bogføring > Banktransaktioner.

3. Klik på Tilknyt konto.

4. Søg efter Shopify, og klik på Fortsæt.

5. Indtast dine Shopify-legitimationsoplysninger, og log ind.

6. Når du er logget ind, vil du blive bedt om at vælge på en liste over Shopify Balance-konti, du ejer.

7. Valgfrit: Du kan også vælge startdatoen for transaktionerne på Shopify Balance, som du vil starte synkroniseringen fra.

8. Klik på Tilknyt.

Du videresendes til den QuickBooks Online-side, hvor du kan se alle de tilknyttede Shopify Balance-konti og -transaktioner.