Shopify Balance-fordele

Shopify Balance-belønning for årlig procentudbytte (APY)

Baseret på det beløb, du har på din Shopify Balance-konto, kan du optjene månedlige belønninger baseret på et årlig procentudbytte.

Alle Shopify Balance-konti er kvalificerede til at modtage APY-belønninger i henhold til servicevilkårene for Shopify Balance samt servicevilkårene for Shopify Balance for Yield Reward. For at modtage APY-belønningen skal din Shopify Account og Shopify Balance Account være åbne og forblive i god stand.

APY-belønningsbeløbet for din Shopify Balance hver dag ved hjælp af din slutsaldo og den aktuelle APY-rate. Belønningen udbetales hver måned til din Shopify Balance konto. APY-raten er variabel og kan ændres uden varsel. Du kan finde den aktuelle APY-rate i din Shopify-administrator.

APY-belønningen indsættes på din Shopify Balance konto den 5. i den efterfølgende måned. Hvis den 5. er på en weekend eller ferie, deponeres APY-belønningen den næste arbejdsdag. Belønningen betales kun i hele cent med et minimum på 0,01 USD.

Når den er krediteret din Shopify Balance-konto, forrentes APY-belønningen hver måned, forudsat at APY-belønningsbetalingen ikke hæves. Udbetalingsdatoen kan ændre sig efter Shopifys skøn.

Eksempler på APY-beregninger

Gennemgå følgende eksempler for at forstå, hvordan APY beregnes, og hvordan forskellige situationer påvirker det.

Beregning af APY-belønningsbeløbet

Der åbnes f.eks. Shopify Balance ny konto den 1. juni, og 10.000,00 USD indbetales. Indbetalingen forbliver på Shopify Balance-konto i hele juni måned uden yderligere indbetalinger eller hævninger.

Derudover forbliver Shopifys APY-pris på 5 % i juni.

Den 5. juli Shopify Balance-kontoen en APY-belønning for de penge, der blev tilbageholdt i juni måned baseret på den proratede APY-pris. APY-prisen er en årlig pris, og hver dag repræsenterer en lille del af denne pris. Denne lille del omtales som den proratede APY-pris.

• Belønning = dage i måneden (30 ) x daglig slutsaldo (10.000,00 USD) x prorated APY-pris (0,0134 %)
  • Belønning = 30 x 10.000,00 x 0,000134
  • Belønning = 40,20 USD

Når APY-belønningen er indbetalt på Shopify Balance-konto den 5. juli, holder kontoen 10.040,20 USD.

Sammensætning af APY-belønning og ændring af APY-sats

I ovenstående eksempel indtjente Shopify Balance-kontoen 40,20 USD i juni måned fra deres startsaldo på 10.000,00 USD på grund af en APY-belønning på 5 %. Hvis du fortsætter dette eksempel fra den 5. juli, stiger Shopifys APY-pris til 5,5 %. Der er ingen nye indbetalinger eller hævninger.

I betragtning af ovenstående modtager Shopify Balance-konto en APY den 5. august på følgende måde:

Fra den 1. juli til den 4. juli havde Shopify Balance-kontoen stadig 10.000,00 USD (fordi APY-belønningen indsættes den 5. i den efterfølgende måned), og APY-prisen var stadig 5 %.

• Belønning = dage (4) x daglig slutsaldo (10.000,00) x prorated APY-pris (0,0134 %)
  • Belønning = 5,36 USD

Saldoen for Shopify Balance-konto var steget til 10.040,20 USD på grund af APY-belønningen fra den 5. juli til den 31. juli. Desuden steg APY-satsen fra 5 % til 5,5 %.

• Belønning = dage (31 - 4) x daglig slutbalance (10.040,20) x prorated APY-sats (0,0147 %)
  • Belønning = 27 x 10.040,20 x 0,000147
  • Belønning = 39,85 USD

Det samlede APY-belønningsbeløb for juli er 45,21 USD (5,36 USD + 39,85 USD)

Beregning af APY-belønningsbeløbet efter en indbetaling

Hvis du fortsætter ovenstående eksempel, Shopify Balance din konto en ny indbetaling på 20.000,00 USD den 1. august. Der sker ingen yderligere indbetalinger eller hævninger i august. Shopifys APY-pris forbliver på 5,5 %.

Det betyder, at Shopify Balance-kontoen fra den 1. august har 30.040,20 USD (10.040,20 USD + 20.000,00 USD).

På samme måde som ovenstående scenarie:

Fra den 1. august til den 4. august havde Shopify Balance-kontoen 30.040,20 USD, og APY-prisen var 5,5 %.

• Belønning = dage (4) x daglig slutbalance (30.040,20) x prorated APY-sats (0,0147 %)
  • Belønning = 17,66 USD

Saldoen på Shopify Balance-kontoen var steget til 30.085,41 USD på grund af APY-belønningen fra juli (30.040,20 USD + 45,21 USD). APY-satsen var 5,5 %.

• Belønning = dage (31 - 4) x daglig slutbalance (30.085,41) x prorated APY-sats (0,0147 %)
  • Belønning = 27 x 30.085,41 x 0,000147
  • Belønning = 119,41 USD

Det samlede APY-belønningsbeløb for august er 137,07 USD (17,66 USD + 119,41 USD)

Shopify Balance-kontoen har modtaget 222,48 USD i APY-belønninger fra den 1. juni til den 31. august.

Find den aktuelle APY-sats

1. Gå til Finans > Saldo i Shopify-administrator.
  2. Den aktuelle APY-pris kan findes på kortet Kontantflow-indblik.

Shopify Balance – kontant tilbagebetaling

Denne Shopify Balance tilbyder en række belønninger for kvalificerede køb, der foretages ved hjælp af dit Shopify Balance kort. Alle aktuelle belønninger er angivet på siden Shopify Balance-belønninger i din Shopify-administrator.

Når du foretager kvalificerede køb fra Shopify ved hjælp af dit Shopify Balance-kort, indsættes en procentdel af købsprisen på dit Shopify Balance-kort op til et maksimum på 2.000 USD om året. Indbetalingen inkluderer ikke kontant tilbagebetaling fra Shopify-partnere. Kontant tilbagebetaling indsættes på din Shopify Balance-konto på månedsbasis. Denne årlige grænse på 2.000 USD nulstilles den 1. januar, uanset hvor megen kontant tilbagebetaling du har optjent i det foregående år. Grænsen overføres ikke til det nye år.

Du skal have indstillet dit Shopify Balance-kort som din primære betalingsmetode for at modtage kontant tilbagebetaling.

Kvalificerede transaktioner omfatter følgende:

Shopify Balance – kvalificerede transaktioner med kontante tilbagebetalinger.
Transaktionstype Procentdel af kontant tilbagebetaling
Køb fra Shopify Shipping 2 %
Shopify Email 2 %
Annoncekampagner i forbindelse med markedsføring på Google, Facebook, Instagram, Pinterest og TikTok 2 %
Apps fra Shopify App Store 2 %
Temaer fra temabutikken 2 %
Tilpassede domæner, der købes via Shopify 2 %
Annoncekampagner i forbindelse med markedsføring på Snapchat 10 %

Shopify samarbejder med Stripe, Inc. og tilknyttede selskaber samt pengeinstitutter (herunder Evolve Bank & Trust, Member FDIC og Celtic Bank) om at tilbyde henholdsvis pengeoverførsler samt bank- og udstedelsestjenester.

Shopify-partnertilbud

Vores tredjepartspartnere tilbyder snart en lang række belønninger. Partnerbelønninger skal indløses proaktivt, for at du kan udnytte tilbuddene.

På nuværende tidspunkt tilbyder Apple kontant tilbagebetaling på udvalgt hardware. Du kan få mere at vide på vores side med belønninger.