Shopify Balance-fordele

Shopify Balance-kontoen har en række fordele ved kvalificerede køb.

Shopify Balance – kontant tilbagebetaling

Du kan få kontante tilbagebetalinger på op til 100.000,00 USD for kvalificerede køb om året. Du modtager kontant tilbagebetaling i forskellige rater, som afhænger af typen af den kvalificerede transaktion.

Når du foretager et kvalificeret køb fra Shopify, sættes 2 % af købsprisen ind på din Shopify Balance-konto (op til 2.000 USD om året). Kontante tilbagebetalinger sættes ind på din Shopify Balance-konto hver måned. Kvalificerede transaktioner omfatter følgende:

• Køb fra Shopify Shipping
  • Shopify Email
  • annoncekampagner i forbindelse med markedsføring på Google, Facebook, Instagram, Pinterest og TikTok
  • Apps fra Shopify App Store
  • Temaer fra temabutikken
  • Tilpassede domæner, der købes via Shopify

Når du køber vejledning fra en Shopify-ekspert eller annoncekampagner i forbindelse med markedsføring via Snapchat, sættes 10 % af købsprisen ind på din Shopify Balance-konto (op til 10.000 USD i kontant tilbagebetaling om året).

Shopify-partnertilbud

Vores partnere vil snart tilbyde en række forskellige fordele. Hvis du vil benytte et af disse tilbud, skal du aktivt indløse det. Du kan finde en opdateret liste over tilbud på siden Shopify Balance.