Shopify Balance-fordele

Shopify Balance-kontoen tilbyder en række belønninger på kvalificerede køb. Du kan se alle de aktuelle belønninger, der tilbydes på siden med Shopify Balance-belønninger.

Shopify Balance – kontant tilbagebetaling

Når du foretager et kvalificeret køb fra Shopify, sættes en procentdel af købsprisen ind på din Shopify Balance-konto (op til 2.000 USD om året eksklusiv kontant tilbagebetaling fra Shopify-partnere). Kontante tilbagebetalinger sættes ind på din Shopify Balance-konto hver måned. Denne årlige grænse på 2.000 USD nulstilles den 1. januar, uanset hvor meget du har optjent i kontante tilbagebetalinger det foregående år. Grænsen overføres ikke til det nye år.

Kvalificerede transaktioner omfatter følgende:

Shopify Balance – kvalificerede transaktioner med kontante tilbagebetalinger.
Transaktionstype Procentdel af kontant tilbagebetaling
Køb fra Shopify Shipping 2 %
Shopify Email 2 %
Annoncekampagner i forbindelse med markedsføring på Google, Facebook, Instagram, Pinterest og TikTok 2 %
Apps fra Shopify App Store 2 %
Temaer fra temabutikken 2 %
Tilpassede domæner, der købes via Shopify 2 %
Vejledning fra alle Shopify-eksperter 10 %
Annoncekampagner i forbindelse med markedsføring på Snapchat 10 %

Shopify-partnertilbud

Vores tredjepartspartnere tilbyder snart en lang række belønninger. Partnerbelønninger skal indløses proaktivt, for at du kan udnytte tilbuddene.

På nuværende tidspunkt tilbyder Apple kontant tilbagebetaling på udvalgt hardware. Du kan få mere at vide på vores side med belønninger.