Administration af transaktioner på din Shopify Balance-konto

Med Shopify Balance kan du overføre penge, se din kontos transaktionsgrænser og eksportere transaktioner til din regnskabssoftware fra Shopify-administratoren.

Få mere at vide om din Shopify Balance-konto under Administrer din konto. Få mere at vide om dit Shopify Balance-kort under Administrer dit kort. Få mere at vide om fordelsprogrammet under Shopify Balance-fordele.

Transaktionsgrænse for Shopify Balance-konto

Din Shopify Balance-konto har en daglig grænse for forskellige transaktionstyper. Disse daglige grænser nulstilles ved midnat UTC. De daglige grænser baseres på godkendelsesdatoen, og ikke på behandlingsdatoen. Hvis du f.eks. godkender en transaktion om mandagen, men den behandles om tirsdagen, tæller denne transaktion stadig med i forhold til den daglige grænse for mandag.

Daglige grænser for hævning i hæveautomater omfatter alle gebyrer fra hæveautomatudbydere, der kan blive opkrævet ved hævning af kontanter. Hvis din resterende daglige hævegrænse f.eks. er 200 USD, og hæveautomatudbyderens gebyrer er 3 USD, kan du ikke hæve mere end 197 USD.

Alle Shopify Balance-kort har deres egne brugsgrænser. Dette gælder både for fysiske og virtuelle kort. Hvis du f.eks. har en grænse på 5.000 USD, kan du bruge 5.000 USD på dit fysiske kort og 5.000 USD på dit virtuelle kort.

Vis transaktionsgrænser

Du kan se grænserne for dit Balance-kort i forhold til køb og hævninger.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer kort eller Administrer konto.

3. Klik på det kort, du vil se, under Administration af kort.

Se overførselsgrænser

Du kan se grænserne for din Balance-konto i forhold til pengeoverførsler.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Flyt penge.

Din daglige grænse vises under Beløb.

Overfør penge til eller fra din Shopify Balance-konto

Overfør penge til din Shopify Balance-konto

Du kan overføre penge fra en bankkonto, du har tilknyttet via Balances integration med Plaid. Det tager op til fire arbejdsdage, før pengene er på din Balance-konto.

Hvis der ikke er tilstrækkelige midler på din bankkonto, kan overførslen mislykkes. Du kan også blive opkrævet et gebyr fra din bank, hvis din konto trækkes over. Mislykkede transaktioner vises ikke på din Balance-konto.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Flyt penge.

3. Angiv oplysningerne for overførslen under Overfør penge til Balance.

4. Valgfrit: Klik på Tilføj en konto for at tilføje en ekstern bankkonto. Vælg din bank, og følg derefter trinnene til at tilknytte kontoen.

5. Valgfrit: Angiv en beskrivelse. Beskrivelsen vises på transaktionslisten på din Balance-konto.

6. Klik på Næste.

7. Bekræft, at oplysningerne for overførslen er korrekte, og klik derefter på Overfør penge.

Overfør penge fra din Shopify Balance-konto

Overførsler sendes med det samme, men det kan tage op til tre arbejdsdage at levere dem. Du kan se din resterende daglige overførselsgrænse på siden Flyt penge. Du kan på nuværende tidspunkt kun overføre penge i USD.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Flyt penge.

3. Angiv oplysningerne for overførslen under Overfør penge fra Balance.

4. Valgfrit: Klik på Tilføj en konto for at oprette en ny modtager. Du skal have betalingsmodtagerens konto- og registreringsnummer for at kunne overføre penge.

5. Valgfrit: Angiv en beskrivelse. Beskrivelsen vises på modtagerens konto.

6. Klik på Næste.

7. Bekræft, at oplysningerne er korrekte, og klik derefter på Overfør penge.

Af hensyn til sikkerheden vil du muligvis få besked om at godkende din konto igen.

Sådan overfører du dine PayPal-udbetalinger til Shopify Balance

Hvis du modtager udbetalinger i PayPal, kan du automatisk overføre dem til din Balance-konto og administrere dine udbetalinger fra ét samlet sted.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på din PayPal-virksomhedskonto.
  2. Gå til afsnittet Wallet på din PayPal-konto.
  3. Klik på Tilknyt en bank eller Vælg din bank.
  4. Indtast nogle få bogstaver i feltet Søg efter bank (f.eks. abc).
  5. Når beskeden Vi kunne ikke finde din bank vises, klikker du på Indtast dine bankoplysninger.
  6. Angiv routing- og kontonumre for din Balance-konto. Du kan finde dine kontooplysninger på din Balance-konto. Når du angiver dine oplysninger, vises din Balance-konto som Evolve Bank &Trust, der leverer banktjenester til Shopify Balance.
  7. Følg vejledningen for at bekræfte din bankkonto. PayPal beder dig om at bekræfte beløbene på to små indbetalinger, der er sendt til din Balance-konto.
  8. Når du har bekræftet din konto, skal du gå til din PayPal-virksomhedskonto og derefter aktivere automatiske overførsler og vælge Evolve Bank & Trust som din bank. Du kan vælge, hvor ofte du ønsker, at dine PayPal-indtægter skal overføres til din Balance-konto.

Eksport af transaktioner

Du kan eksportere bogførte transaktioner på din Shopify Balance-konto til en CSV-fil, som du kan bruge med din regnskabssoftware. Afventende transaktioner eksporteres ikke.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i din Shopify-administrator.

2. Klik på Eksportér på kortet Kontoaktivitet.

3. Vælg det datointerval, du vil eksportere.

4. Klik på Eksportér som CSV-fil.

Følgende kolonner findes i din CSV-fil, når du eksporterer transaktioner:

Kolonner, der findes i den eksporterede CSV-fil med transaktioner
Vilkår Definition
transaction_date Den dato, hvor transaktionen blev godkendt. Da det tager tid at behandle transaktionen, kan denne dato være en anden end dén, hvor transaktionen blev gennemført.
posted_at Den dato, hvor transaktionen blev gennemført. Da det tager tid at behandle transaktionen, kan denne dato være end anden end dén, hvor du godkendte transaktionen. Afventende transaktioner vises ikke.
beskrivelse En kort beskrivelse af transaktionen.
beløb Transaktionens værdi. Negative værdier repræsenterer penge, der føres ud af kontoen. Positive værdier repræsenterer penge, der går ind på kontoen.