Administration af transaktioner på din Shopify Balance-konto

Med Shopify Balance kan du overføre penge, se din kontos transaktionsgrænser og eksportere transaktioner til din regnskabssoftware fra Shopify-administrator.

Få mere at vide om Shopify Balance, såsom administration af din konto, brugen af flere konti, administration af dit kort og Shopify Balance-belønninger.

Transaktionsgrænse for Shopify Balance-konto

Din Shopify Balance-konto har en daglig grænse for forskellige transaktionstyper. Disse daglige grænser nulstilles ved midnat UTC. De daglige grænser baseres på godkendelsesdatoen, og ikke på behandlingsdatoen. Hvis du f.eks. godkender en transaktion om mandagen, men den behandles om tirsdagen, tæller denne transaktion stadig med i forhold til den daglige grænse for mandag.

Daglige grænser for hævning i hæveautomater omfatter alle gebyrer fra hæveautomatudbydere, der kan blive opkrævet ved hævning af kontanter. Hvis din resterende daglige hævegrænse f.eks. er 200 USD, og hæveautomatudbyderens gebyrer er 3 USD, kan du ikke hæve mere end 197 USD.

Hvis der er et problem med din hævning af kontanter i hæveautomaten, skal du kontakte udbyderen af hæveautomaten.

Alle Shopify Balance-kort har deres egne brugsgrænser. Dette gælder både for fysiske og virtuelle kort. Hvis du f.eks. har en grænse på 5.000 USD, kan du bruge 5.000 USD på dit fysiske kort og 5.000 USD på dit virtuelle kort.

Vis transaktionsgrænser

Du kan se grænserne for Balance-kort for køb og hævning i hæveautomat. De daglige begrænsninger er ikke tilgængelige kreditter og gælder kun for de midler, som du har på din konto. Hvis der er et problem med din hævning af kontanter i hæveautomaten, skal du kontakte udbyderen af hæveautomaten.

Se begrænsninger for overførsler

Du kan se begrænsningerne for Balance-kontiene med hensyn til pengeoverførsler på tværs af alle dine konti.

Fremgangsmåde:

Overførsel af penge mellem dine Shopify Balance-konti

Du kan overføre penge mellem dine Balance-konti.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i Shopify-administrator.

2. Klik på Flyt penge, og klik derefter på Overfør penge.

3. I rullemenuen Fra vælger du den konto, du vil flytte pengene fra.

4. På rullemenuen Til vælger du den konto, du vil flytte pengene til.

5. Skriv det beløb, du vil overføre.

6. Klik på Gennemgå detaljer.

Få mere at vide om, hvordan du føjer flere konti til din Shopify Balance.

Overfør penge til eller fra din Shopify Balance-konto

Overførsler sendes med det samme, men det kan tage op til seks arbejdsdage at levere dem. Du kan se din resterende daglige overførselsgrænse på siden Flyt penge. Du kan på nuværende tidspunkt kun overføre penge i USD.

Sådan overfører du penge fra en tilknyttet bankkonto

Du kan overføre penge fra en bankkonto, du har tilknyttet via vores integration med Plaid. Det kan tage op til seks arbejdsdage, før pengene er på din Balance-konto. Hvis du har brug for at annullere en overførsel, kan du kun gøre det inden for de første to dage, efter overførslen er blevet godkendt.

Hvis der ikke er tilstrækkelige midler på din bankkonto, kan overførslen mislykkes. Du kan også blive opkrævet et gebyr fra din bank, hvis din konto trækkes over. Mislykkede transaktioner vises ikke på din Balance-konto.

Overfør penge til din Shopify Balance-konto

1. Gå til Finans > Saldo i Shopify-administrator.

2. Vælg den konto, du vil føje penge til.

3. Valgfrit: Hvis du vil kopiere dine Shopify Balance-kontooplysninger, skal du gøre følgende:

1. Klik på Administrer konto, og klik derefter på Vis detaljer.
    2. Klik på ikonet for udklipsholderen.
  4. Log ind på din eksisterende erhvervskonto eller almindelige bankkonto, som du vil overføre penge fra.

5. Gennemgå din banks normale procedure for at overføre penge ud af banken ved hjælp af oplysningerne for din Shopify Balance-konto.

Overfør penge fra din Shopify Balance-konto

Overførsler sendes med det samme, men det kan tage op til tre arbejdsdage at levere dem. Du kan se din resterende daglige overførselsgrænse på siden Flyt penge. Du kan på nuværende tidspunkt kun overføre penge i USD.

Af hensyn til sikkerheden vil du muligvis få besked om at godkende din konto igen.

Sådan overfører du dine PayPal-udbetalinger til Shopify Balance

Hvis du modtager udbetalinger i PayPal, kan du automatisk overføre dem til din Balance-konto og administrere dine udbetalinger fra ét samlet sted.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på din PayPal-virksomhedskonto.
  2. Gå til afsnittet Wallet på din PayPal-konto.
  3. Klik på Tilknyt en bank eller Vælg din bank.
  4. Indtast nogle få bogstaver i feltet Søg efter bank (f.eks. abc).
  5. Når beskeden Vi kunne ikke finde din bank vises, klikker du på Indtast dine bankoplysninger.
  6. Angiv routing- og kontonumre for din Balance-konto. Du kan finde dine kontooplysninger på din Balance-konto. Når du angiver dine oplysninger, vises din Balance-konto som Evolve Bank &Trust, der leverer banktjenester til Shopify Balance.
  7. Følg vejledningen for at bekræfte din bankkonto. PayPal beder dig om at bekræfte beløbene på to små indbetalinger, der er sendt til din Balance-konto.
  8. Når du har bekræftet din konto, skal du gå til din PayPal-virksomhedskonto og derefter aktivere automatiske overførsler og vælge Evolve Bank & Trust som din bank. Du kan vælge, hvor ofte du ønsker, at dine PayPal-indtægter skal overføres til din Balance-konto.

Eksport af transaktioner

Du kan eksportere bogførte transaktioner på din Shopify Balance-konto til en CSV-fil, som du kan bruge med din regnskabssoftware. Afventende transaktioner eksporteres ikke.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Finans > Saldo i Shopify-administrator.

2. Vælg den konto, du vil eksportere transaktionerne fra.

3. Klik på Eksportér på kortet Kontoaktivitet.

4. Vælg det datointerval, du vil eksportere.

5. Klik på Eksportér som CSV-fil.

Følgende kolonner findes i din CSV-fil, når du eksporterer transaktioner:

Kolonner, der findes i den eksporterede CSV-fil med transaktioner
Vilkår Definition
transaction_date Den dato, hvor transaktionen blev godkendt. Da det tager tid at behandle transaktionen, kan denne dato være en anden end dén, hvor transaktionen blev gennemført.
posted_at Den dato, hvor transaktionen blev gennemført. Da det tager tid at behandle transaktionen, kan denne dato være end anden end dén, hvor du godkendte transaktionen. Afventende transaktioner vises ikke.
beskrivelse En kort beskrivelse af transaktionen.
beløb Transaktionens værdi. Negative værdier repræsenterer penge, der føres ud af kontoen. Positive værdier repræsenterer penge, der går ind på kontoen.