Sådan yder du support til dine forhandlere

Shopify Bill Pay yder ikke direkte support til dine forhandlere. Hvis din forhandler har spørgsmål, kan du finde et svar, du kan sende til dem, i følgende ofte stillede spørgsmål.

Forhandlerens betaling er ikke ankommet. Hvad skal jeg gøre?

Den tid, det tager en betaling at nå en forhandlers konto, afhænger af leveringsmetoden, men der kan være yderligere overvejelser:

• Betalinger behandles kun én gang om dagen før kl. 11.30 ET. Det betyder, at behandlingen af alle betalinger, der indsendes efter kl. 11.30 ET, begynder den næste dag. En betaling, der for eksempel tager én arbejdsdag, og som betales kl. 13.30 ET på en mandag, behandles først tirsdag morgen, så den ankommer først i forhandlerens konto én arbejdsdag efter tirsdag, dvs. om onsdagen.
  • Føderale helligdage kan påvirke overførselstiderne.
  • Den første gang, du betaler en forhandler, kan der forekomme ekstra forsinkelser, mens betalingen gennemgås.
  • Det kan tage yderligere tid at behandle betalinger af høj værdi.

Du kan se en komplet liste over overførselstider for betalinger i forhandlerens leveringsmetoder.

Forhandlerens link til at vælge en betaling fungerer ikke

Hvis du har valgt at lade forhandleren vælge den leveringsmetode, som de modtager din betaling med, får forhandleren tilsendt en mail med et link, hvor vedkommende kan vælge metoden. Linket er kun gyldigt i syv dage. Hvis linket udløber, annulleres betalingen, og fakturaen flyttes tilbage til fanen Ikke betalt i din Shopify Bill Pay-konto.

Hvis du vil sende din forhandler et andet link, skal du gennemgå fakturabetalingsprocessen igen og vælge Bed forhandleren om at vælge (kun amerikanske forhandlere).

Hvem kontakter jeg angående problemer med betalingen?

Du er den person, dine forhandlere skal kontakte, som repræsentant for virksomheden, hvis de får problemer. De bør ikke kontakte Shopify eller Melio. Kontakt Shopify Support, hvis du har brug for hjælp til deres spørgsmål.