Udseende

Når du installerer Shopify Inbox, inkluderes webshopchat automatisk, men den er som standard ikke synlig for kunder. Når du gør chatmuligheden synlig, kan du også tilpasse knappen og chatvinduet, så det svarer til stilen i dit webshoptema.

Aktivér webshopchat

Som standard er webshopchat ikke synlig i din butik. Du kan ændre tilgængeligheden af webshopchat for dine kunder på siden Udseende i din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Shopify Chat > Udseende i din Shopify-administrator.
  2. Angiv Synlighed af chat i webshop til Synlig.
  3. Klik på Gem.

Tilpas Shopify Chat-knappen

Kunder, der gennemser din webshop, kan klikke på en chatknap for at starte en chat med dig i browservinduet. Du kan ændre knappens farve og typografi, så den matcher din webshop. Dette gøres fra siden Udseende under Shopify Inbox.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Inbox > Udseende i din Shopify-administrator.

2. Vælg din Stil for webshopchat. Vælg enten placeringen Nederst til højre eller Nederst til venstre for chatknappen i rullemenuen Placering.

3. Angiv en heksadecimal kode i feltet Farve, eller klik på rullemenuen for at vælge en farve med en farvevælger.

4. Klik på Gem.

Forhåndsvisning af kundeoplevelsen

Vinduet Forhåndsvisning viser, hvordan dit onlinechatvindue ser ud for kunderne. Brug rullemenuen til at skifte mellem visninger for at se, hvordan webshopchat ser ud for besøgende i din butik.

På siden Udseende er der adgang til følgende forhåndsvisninger:

• Åbn chatvindue
  • Lukket chatvindue
  • Anmodning om ordrestatus

På siden Opret Ofte stillede spørgsmål er der adgang til følgende forhåndsvisninger:

• Åbn chatvindue
  • Samtale

Tilpasning af sproget for webshopchat

Webshopchat vises på samme sprog som dit tema. Hvis du bruger et sprog, der ikke understøttes, vil webshopchat som standard være på engelsk.

Redigering af velkomstbeskeden

1. Klik på Rediger for at ændre velkomstbeskeden i din webshopchat.
  2. Klik på Gem for at gemme dine ændringer.

Ofte stillede spørgsmål og anmodninger om ordrestatus

Du kan ændre visningsrækkefølgen for dine aktive ofte stillede spørgsmål.

1. Gå til Shopify Inbox > Udseende i din Shopify-administrator.
  2. Klik på ⋮⋮, og træk i dine ofte stillede spørgsmål for at ændre visningsrækkefølgen.
  3. (Valgfrit) Klik på Rediger for at ændre spørgsmål eller svar til ofte stillede spørgsmål eller for at indstille Ofte stillede spørgsmål til inaktiv.

Den opdaterede liste over aktive ofte stillede spørgsmål afspejles automatisk i din webshop.