Tilpas indstillingerne og udseendet af Shopify Inbox-chat

Du kan tilpasse chattens udseende, de øjeblikkelige svar, som er tilgængelige for dine kunder, og den formular, der vises for dine kunder før chatten.

Slå webshopchat til

1. Klik på Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilpas ud for det tema, du vil redigere.
  3. Vælg Appindlejringer, og klik derefter på Shopify Inbox.
  4. I sektionen Shopify Inbox skal du slå knappen Webshopchat til.
  5. Klik på Gem.

Slå Shop-chat til

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify Admin.

2. Klik på Shopify InboxApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Opsæt chat i sektionen Shop-chat er slået fra.

5. Klik på Slå til i afsnittet Shop-chat.

6. Valgfrit: Tilpas den velkomsthilsen, der vises for dine kunder, når de starter en chat med dig i Shop-appen, i afsnittet Brand.

Tilpas dit brand, din chatknap og din velkomsthilsen

Fra din temaeditor kan du tilpasse udseendet af Shopify Inbox-chatknappen. dens placering i din webshop og din chatvelkomsthilsen.

Trin:

1. Klik på Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilpas ud for det tema, du vil redigere.
  3. Vælg Appindlejringer, og klik derefter på Shopify Inbox.
  4. Gør et af følgende i sektionen Brandtilpasning:

• Klik på Farve for at få adgang til farvevælgeren, og vælg eller indtast derefter en heksadecimal kode for din baggrunds-, tekst- eller knapfarve.
    • I rullemenuen Ikon skal du vælge det ikon, du vil vise for chatknappen i din webshop.
    • I rullemenuen Label skal du vælge den label, du vil vise for chatknappen i din webshop.
    • I sektionen Vandret position og sektionen Lodret position skal du vælge den position, hvor du vil have chatknappen vist i din webshop.
    • I tekstfeltet Velkomsthilsen skal du indtaste den meddelelse, som du vil vise kunden, når vedkommende klikker på chatknappen.