Inbox-meddelelser

Når en kunde indleder en samtale i din webshop eller sender et svar i en eksisterende samtale, vil du få besked om vedkommende besked via skrivebordsnotifikationer og meddelelsesbadges. Skrivebordsnotifikationer vises i din browser for at fortælle dig om en ny besked, du skal se. Meddelelsesbadges vises, når du har ulæste beskeder.

Skrivebordsnotifikationer skal aktiveres, hvis du vil modtage realtidsmeddelelser om samtaler. Du skal ikke foretage dig noget i forhold til meddelelsesbadges.

Skrivebordsnotifikationer

Når Shopify Inbox-klienten er åben og skrivebordsnotifikationer er aktiveret, vil du høre en alarm og se en visuel indikator i browserfanen med Inbox, når du modtager en ny besked.

Aktivér skrivebordsnotifikationer i Shopify Inbox

Hvis du vil modtage skrivebordsnotifikationer på din computer, skal du klikke på “Tillad”, når du bliver bedt om det, for at tillade skrivebordsnotifikationer fra Shopify Inbox. Meddelelsen vises i browseren, første gang du logger ind på Shopify Inbox. Hvis du går glip af pop op-meddelelsen eller afviser den, kan du få adgang til indstillingerne for Shopify Inbox-skrivebordsnotifikationer når som helst ved at klikke på dit navn i Shopify Inbox og derefter klikke på Notifikationer. Følg vejledningen for din browser for at opsætte modtagelse af skrivebordsnotifikationer for Shopify Inbox.

Meddelelse om Shopify Inbox-skrivebordsnotifikation

Giv Shopify Inbox tilladelse til at vise skrivebordsnotifikationer

Aktivér mobilnotifikationer

Meddelelser om nye beskeder varierer afhængigt af den enhed, du bruger. Du kan finde meddelelsesindstillingerne i enhedens indstillinger – de findes ikke i Shopify Inbox-appen.

Fremgangsmåde:

Meddelelsesbadges

Badges om nye beskeder vises to forskellige steder i din Shopify-administrator:

• På siden Oversigt over Inbox
  • I sidebjælken i Shopify-administratoren

Ny meddelelse om besked i webshopchatten for Shopify-administratoren
Ny meddelelse om besked i webshopchatten for Shopify-administratoren

Disse meddelelser har ikke en tilknyttet alarm. Du kan rydde meddelelserne ved at se beskederne i Shopify Inbox.

Mailbeskeder

Hvis en skrivebordsmeddelelse ikke leveres, når der sendes en ny besked, fordi du er logget ud af Shopify, eller du har deaktiveret meddelelser, sendes der i stedet en meddelelse til den mailadresse, der er knyttet til din Shopify Inbox-konto.