Opsæt meddelelser i Shopify Inbox

Når en kunde starter en samtale eller besvarer en eksisterende samtale i din webshop eller Shop-appen, kan du få besked om kundens besked via en af følgende meddelelsestyper:

Du skal slå meddelelser på computer, mobil og mail til for at modtage beskeder i realtid om opdateringer af samtaler. Din Shopify-konto skal have de nødvendige tilladelser til Shopify Inbox for at kunne modtage meddelelser.

Hvis du har installeret indbakken i flere butikker, vil du modtage meddelelser for hver butik, du er logget ind på. Hvis du vil deaktivere meddelelser for en enkelt butik, skal du logge ud af denne specifikke butik fra sidemenuen på mobilen eller rullemenuen i butikken på computeren.

Skrivebordsnotifikationer

I Chrome og Firefox vises meddelelser på computeren om nye indbakkemeddelelser, når din browser er åben, og du er logget ind på din Shopify-konto. Når du er logget ind, skal du åbne Shopify Inbox mindst én gang for at se dine beskeder. Når du er logget ind og har åbnet appen Shopify Inbox, kan du lukke browserfanen, og meddelelserne sendes, indtil du lukker din browser. Hvis du lukker din browser eller logger ud af din Shopify-konto, skal du muligvis logge ind på Shopify Inbox igen for at modtage computermeddelelser.

Hvis du bruger en anden browser, som f.eks. Safari eller Edge, skal du være logget ind i Shopify Inbox og holde browserfanen åben for at modtage computermeddelelserne.

Når din butik modtager en besked, lyder der en besked, en visuel indikator vises i alle åbne browserfaner i Inbox og der vises en meddelelse på computeren.

Slå computermeddelelser til i Shopify Inbox

1. Gå til Shopify Inbox, og log ind på din butik.
  2. Hvis du vil modtage skrivebordsnotifikationer på din computer, skal du klikke på Tillad, når du bliver bedt om det, for at tillade skrivebordsnotifikationer fra Shopify Inbox. Meddelelsen vises i browseren, første gang du logger ind på Shopify Inbox.
  3. Klik på Indstillinger, og klik derefter på Meddelelser.
  4. Bekræft, at din computerenhed er angivet på listen, i afsnittet Meddelelsestyper.
  5. Gå til afsnittet Meddelelsesudløsere, og markér Pushmeddelelser (computer og mobil) for hver udløser, du vil modtage meddelelser for.
  6. Klik på Gem.
  7. Valgfrit: Klik på knappen Send testmeddelelse for at sende en testmeddelelse til din enhed.

Mobilmeddelelser

Mobilmeddelelser om nye meddelelser vises, når Shopify Inbox-mobilappen er installeret på din Android- eller iPhone-mobilenhed. Hvis du vil modtage meddelelser, skal du logge ind på Shopify Inbox-appen med din Shopify-konto. Hvis du også har installeret Shopify-appen på din enhed, vil du blive logget af en af appsene, hvis du logger af den anden app, og du vil ikke længere modtage meddelelser.

Slå mobilmeddelelser til

Hvis du vil have alle meddelelsesmulighederne, skal din Shopify Inbox-mobilappversion være version 6.12.0 eller nyere.

Trin:

1. Åbn Shopify Inbox-mobilappen på din mobilenhed.
  2. Tryk på ikonet Din profil > Meddelelser.
  3. Bekræft, at din mobilenhed er angivet i afsnittet Meddelelsestyper.
  4. Bekræft, at valgmuligheden Mobil og computer er slået til for de udløsere, som du vil modtage meddelelser for.
  5. Tryk på Gem.
  6. Valgfrit: Tryk på Send testmeddelelse for at sende en testmeddelelse til din enhed.

Mailbeskeder

Der sendes mailmeddelelser for nye Inbox-meddelelser til den mailadresse, der er knyttet til din Shopify-konto.