Opsætning af Facebook til Shopify Inbox

Facebook Messenger-funktionen i Facebook-kanalen giver dig mulighed for at knytte Facebook til Shopify Inbox. Når du aktiverer Besked-funktionen i Facebook-kanalen, kan du sende og modtage beskeder fra Facebook med Shopify Inbox. Før du tilføjer Beskeder, skal du sørge for, at du har en Facebook-virksomhedsside.

Føj Messenger til Facebook-kanalen

Du kan til enhver tid tilføje Beskeder fra siden Oversigt i Facebook-kanalen. Hvis Facebook Shop, Instagram Shopping eller Facebook Marketing allerede er opsat i din butiks-kanal, er nogle trin muligvis allerede gennemført.

Inden du føjer Beskeder til Facebook-kanalen, skal du sørge for, at du har opsat Facebook-kanalen, og at knappen Send os en besked findes på din Facebook-side. Du kan få mere at vide om, hvordan du tilføjer knappen Send os en besked under Hvordan tilføjer jeg en handlingsknap på min Facebook-side?.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Facebook > Oversigt i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Start opsætning i afsnittet Facebook Messenger.
  3. Klik på Bekræft for at knytte Beskeder til Shopify Inbox.
  4. Klik på Gå til Facebook-side for at opsætte knappen Beskeder. Din virksomheds Facebook-side skal have knappen Send os en besked, for at du kan gennemføre dette trin.
  5. Klik på Gå til Shopify Inbox for at logge ind på Shopify Inbox og færdiggøre opsætningen af Messenger.

Når en kunde sender beskeder til dig på Facebook, kan du nu besvare dem via Shopify Inbox.