Opsætning af Instagram Direct til Shopify Inbox

Instagram Direct-funktionen i Facebook-kanalen giver dig mulighed for at knytte Instagram til Shopify Inbox. Når du aktiverer Instagram Direct-funktionen i Facebook-kanalen, kan du sende og modtage beskeder fra Instagram med Shopify Inbox. Før du tilføjer Instagram Direct, skal du sørge for, at du har en Facebook-virksomhedsside.

Instagram Direct

Du kan til enhver tid tilføje Instagram Direct fra siden Oversigt i Facebook-kanalen. Hvis Facebook Shop, Instagram Shopping eller Facebook Marketing allerede er opsat i din butiks Facebook-kanal, er nogle trin muligvis allerede gennemført.

Inden du føjer Instagram Direct til din Facebook-kanal, skal du sørge for, at du har opsat Facebook-kanalen, og at din Instagram-konto er blevet opsat som en Professionel konto.

Føj Instagram til Facebook-kanalen

Du kan se dine direkte beskeder fra Instagram, svar på historier og omtaler af historier i Inbox-kontrolpanelet. Dette giver dig mulighed for at bruge Shopify Inbox til at besvare med tekst, billeder, produktlinks eller rabatkoder.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Facebook i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Start opsætning for Instagram Direct + Shopify Inbox.
  3. Gennemfør de påkrævede trin for at knytte din Instagram-konto til Facebook Messenger-salgskanalen. Nogle af disse trin er muligvis allerede fuldført, f.eks. hvis du allerede bruger Facebook som en salgskanal.
  4. Klik på Tilknyt for at tilknytte den Instagram-konto, du vil bruge.
  5. Klik på Afslut.
  6. Åbn Shopify Inbox for at bekræfte, at du har fuldført opsætningen af Instagram Direct.