Shopify Inbox

Shopify Inbox er en indbakke, hvormed du kan give kunderne muligheden for at chatte med dig i både din webshop og Shop-appen. Fra Shopify Inbox kan du besvare kundebeskeder, sende produktlinks, sende rabatkoder og sende billeder.

Du kan få adgang til Shopify Inbox på din computer på inbox.shopify.com, og via en iOS-mobilapp og Android-mobilapp.

Når kunder sender beskeder til dig, kan du besvare dem fra din computer eller mobilenhed og administrere samtaler på tværs af medarbejdere.