Gemte svar

Shopify Inbox giver dig mulighed for at opsætte tre forskellige slags automatiserede beskeder til at kommunikere med dine kunder, når de bruger webshopchat:

• Automatiseredebeskeder: Tilpassede beskeder, der vises eller sendes automatisk, når en kunde starter en samtale i din butik. Du kan tilpasse forskellige beskeder for samtaler, der startes i din åbningstid, og for samtaler, der startes uden for din åbningstid.

• Hurtige svar: Tilpassede genveje til beskeder for almindelige vendinger, der bruges i kundesamtaler.

• Ofte stillede spørgsmål: Ofte stillede spørgsmål, som kunderne når som helst kan klikke på for at få vist det tilpassede svar.

Du kan tilpasse beskederne, så de viser velkomstbeskeder, opfølgningsbeskeder, besvare ofte stillede spørgsmål og vælge, på hvilke tidspunkter du er til rådighed for kommunikation.

Genvej til gemte svar

Du kan få adgang til dine gemte svar fra Inbox-kontrolpanelet i din Shopify-administrator.

Kundens oplevelseskort fra Inbox-kontrolpanelet for at oprette eller administrere dine hurtige svar, ofte stillede spørgsmål og automatiserede beskeder og en knap til at tilpasse udseendet af chatmuligheder.

Hvis der ikke er nogen gemte svar for din Inbox-konto, vil knappen for Hurtige svar, Ofte stillede spørgsmål og Automatiserede beskeder hedde Opret. Når du har oprettet mindst ét gemt svar for hver beskedtype, hedder kontrolpanelknappen Administrer. Begge versioner af knappen bringer dig direkte til siden med gemte svar i din administrator.