Automatiserede beskeder

Automatiserede beskeder giver dig mulighed for at svar kunder, selv når du er væk fra din webshop. Der er to automatiserede beskeder, som du kan tilpasse:

• Opfølgning: Når opfølgningsbeskeden er aktiv, sendes opfølgningsbeskeden:

• i det planlagte tidsrum
    • når kunden sender en besked fra onlinechatvinduet.
  • Autosvar: Når autosvaret er aktivt, sendes autobeskeden:

• når opfølgningsbeskeden ikke er planlagt
    • når kunden sender en besked fra onlinechatvinduet.

Opfølgningsbeskeden fortæller dine kunder, at deres beskeder er blevet leveret. Det er en god måde at angive forventede svartider på. Du kan planlægge denne besked, så den sendes automatisk efter kundens første chatbesked. Du kan også planlægge, at den kun skal sendes i et tidsrum, du selv vælger.

Autosvaret sendes, når opfølgningsbeskeden ikke er planlagt. Det giver dig mulighed for at angive forventninger om svartider, der er længere end normalt.

Når du opretter automatiserede beskeder i Shopify-administratoren, viser vinduet med forhåndsvisningen, hvordan beskederne vil blive vist for dine kunder.

Uanset hvilken type automatiserede beskeder, du viser for dine kunder, kan du se alle samtaler i Shopify Inbox eller i Inbox-appen til Android, iOS eller iPad.

Rediger din opfølgningsbesked

Opfølgningsbeskeden fortæller dine kunder, at du har modtaget deres beskeder. Når opfølgningsbeskeden er aktiv, sendes den automatisk i det planlagte tidsrum, når en kunde sender sin første besked i chatvinduet.

Du kan planlægge, at opfølgningsbeskeden skal sendes automatisk efter hver kundes første besked. Du kan også vælge, at den kun skal sendes i et tidsrum, du selv vælger. Opfølgningsbeskeden er som standard angivet til “aktiv”.

Fremgangsmåde:

Indstil planlægningen for din opfølgningsbesked

Opfølgningsbeskeden giver dig mulighed for at angive forventede svartider. Du kan planlægge den, så den sendes automatisk efter hver kundes første besked. Du kan også planlægge, at den kun skal sendes i et tidsrum, du selv vælger.

Fremgangsmåde:

Rediger dit autosvar

Autosvaret sendes automatisk til kunder, når opfølgningsbeskeden ikke er planlagt.