Opsæt din Shopify Inbox-tilgængelighed og automatiske første svar

Du kan hjælpe med at administrere dine kunders forventninger, når de bruger din webshopchat, ved at opsætte åbningstider og tilpasse et automatisk første svar, der sendes, når kunden sender en besked til dig.

Opsæt dine åbningstider

Dine åbningstider er som standard indstillet til altid at være tilgængelige. Du kan opdatere din chats tilgængelighed i din Shopify-administrator i Inbox-kanalen.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify Admin.

2. Klik på Shopify InboxApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Chatindstillinger, og klik derefter på Tilgængelighed.

5. I sektionen Åbningstid kan du bruge rullemenuen til at vælge et start- og sluttidspunkt for alle ugens dage, hvor du er tilgængelig til at svare på webshopchat.

6. Valgfrit: Hvis du vil angive din tilgængelighed som altid tilgængelig for en bestemt dag, skal du klikke på menuen ... og derefter klikke på Vælg alle tidsrum for denne dag.

7. Valgfrit: Du kan kopiere de angive tidspunkter for en bestemt dag til alle dage i ugen. For den dag, du vil kopiere, skal du klikke på menuen ... og derefter klikke på Anvend dette tidsrum på alle dage for at angive den samme tidsplan for hele ugen.

8. Klik på Gem.

Opsæt "første svar"-beskeder

Du kan opsætte to forskellige automatiske "første svar"-meddelelser, afhængigt af om kunden sender dig beskeder i løbet af din åbningstid.

Beskeden i åbningstiden sendes til kunder, som starter en chat i de tidsrum, du angiver som tilgængelige. Du kan bruge dette første svar til at bede din kunde om yderligere oplysninger og give kunden besked om, hvornår vedkommende kan forvente et svar.

Beskeden uden for åbningstiderne sendes til kunder, der starter en chat uden for de tidsrum, du angiver som tilgængelige. Du kan bruge denne besked til at fortælle din kunde, at du ikke er tilgængelig, og hvornår vedkommende kan forvente et svar.

Slå automatiske "første svar"-beskeder til

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify Admin.

2. Klik på Shopify InboxApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Chatindstillinger, og klik derefter på Tilgængelighed.

5. Klik på Slå til i afsnittet Automatiseret første svar.

Tilpas dine automatiske "første svar"-beskeder

Når du har slået automatiske "første svar"-beskeder, kan du tilpasse den besked, der vises for kunder, når de starter en ny chat.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify Admin.

2. Klik på Shopify InboxApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Chatindstillinger, og klik derefter på Tilgængelighed.

5. Gør et af følgende:

• Hvis du vil tilpasse den besked, der sendes til kunder i åbningstiden, skal du klikke på I åbningstiden.
    • Hvis du vil tilpasse den besked, der sendes til kunder uden for åbningstiden, skal du klikke på Uden for åbningstiden.
  6. I tekstfeltet Besked skal du indtaste en besked på op til 2048 tegn.

7. Klik på Gem.