Hurtige svar

Du kan oprette tilpassede genveje, der sender en ofte gentaget sætning eller kommentar til kunderne.

Opret hurtige svar

In Shopify Inbox til computer, iOS eller Android kan du oprette hurtige svar, som du kan bruge til beskeder, du ofte sender til dine kunder. Hvis kunder f.eks. ofte spørger, om du accepterer returnering eller ombytning, kan du oprette et hurtigt svar med et link til butikkens politikker. Når du opretter et hurtigt svar, kan du give det et navn på ét ord, som du kan bruge som genvej til det hurtige svar, når du svarer en kunde.

Trin:

Rediger eller slet et hurtigt svar

Trin:

Sådan bruger du hurtige svar i samtaler

Du kan bruge hurtige svar i din samtale på følgende måder:

• Klik eller tryk på lynikonet i dit beskedvindue. Dine hurtige svar vises på en liste. Klik på det svar, du vil bruge.
  • Angiv genvejen til det hurtige svar, du vil bruge, i Shopify Inbox-mobilappen.