Flyt til Shopify

Hvis du allerede sælger online, kan du bruge appen Import Store til at flytte dine data til Shopify. Hvis du flytter dine eksisterende produkt-, ordre- og kundeoplysninger, kan det sætte fart i overgangen til Shopify og hjælpe dig med at starte dit nye website hurtigere.

Når du flytter din virksomhed til Shopify, kan du gøre nogle ting for at sikre, at flytningen af virksomheden sker uden problemer.

Bemærk: Hvis du ejer en virksomhed, men endnu ikke sælger online, kan vores hurtige opsætningsvejledning hjælpe dig i gang.

Start din webshop

Besøg shopify.com for at starte din webshop med en 90 dages gratis prøveperiode. Angiv din e-mailadresse, din adgangskode og din virksomheds navn. Din virksomheds navn bruges i din butiks standardwebadresse, som dine kunder bruger til at købe varer i din butik. Når du har påbegyndt din prøveperiode, kan du købe eller tilknytte en eksisterende webadresse som din standardwebadresse.

Flyt din virksomhed til Shopify

Du kan importere dine produkt-, ordre- og kundeoplysninger til Shopify ved hjælp af appen Import Store.

Se disse overvejelser vedrørende butiksmigrering for at sikre, at din butiksmigrering forløber så nemt som muligt. De trin, du skal udføre for at migrere din butik til Shopify, afhænger af hvordan din butik er sat op. Jo flere data, du ønsker at migrere, desto flere ting skal du overveje i forbindelse med migreringen.

Du kan få mere at vide om overflytning til Shopify under appen Import Store.

Produkter

Hvis du allerede har importeret dine produkter til Shopify, behøver du ikke at tilføje dine produkter manuelt.

Du kan redigere og administrere dine produktoplysninger manuelt. Du kan organisere dine produkter i kollektioner og administrere din lagerbeholdning og dine varianter.

Hvis du vil føje produkter til din butik eller oprette nye produkter, er der forskellige metoder til at få dine produkter ind på din Shopify-konto, afhængigt af hvor mange produkter du vil tilføje, og om du allerede har oplysninger om dem online:

Når du har tilføjet dine produkter, kan du organisere dem i kollektioner. Kollektioner gør det let at arbejde med produkter som grupper, f.eks. ved at fremhæve en kollektion på din startside, indstille din menu til at linke til forskellige kollektioner og anvende rabatter, der kun gælder for produkter i specifikke kollektioner. Du kan få mere at vide under Kollektioner .

Gavekort

Ud over dine produkter kan du også sælge gavekort. Gavekort er en hurtig måde for din virksomhed at sælge online på. Dine kunder kan købe gavekort, som leveres via e-mail. Som standard udløber de gavekort, du opretter, aldrig.

Kunderne kan indløse gavekort ved betalingen, når de afgiver ordrer for de andre produkter, som du føjer til din butik. Du kan finde flere oplysninger under Salg af gavekort .

Forbered siderne til dit website

Hvert produkt og hver kollektion, som du opretter, får automatisk tildelt en side i din webshop, men din startside og alle andre sider skal opretter manuelt.

Startside

Din startside er normalt det første, folk får adgang til, når de finder din virksomhed online. Denne side bør indeholde din branding, fremhævede produkter, særlige tilbud og eventuelle vigtige oplysninger, som dine kunder har brug for at vide.

Tilpassede sider

Du kan oprette tilpassede sider til andre oplysninger, som kunne interessere kunderne. Mange virksomheder har følgende tilpassede sider:

• Om os
  • Kontakt os
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Forsendelsesinformation

Du kan få mere at vide om, hvordan du opretter tilpassede sider, under Sider .

Blogsider

Du kan oprette og administrere blogs og blogopslag i din webshop. Blogs er en udbredt måde at skabe yderligere indhold vedrørende dine produkter eller fremhæve ændringer inden for din branche eller niche. Blogs kan hjælpe med at øge trafikken til dit website og tilbyde indhold, som dine kunder kan dele på sociale medier.

Få mere at vide om Blogs .

Politiksider

Politiksider hjælper kunderne med at forstå, hvordan din virksomhed arbejder, og forklarer, hvordan du håndterer levering, tilbagebetalinger og databeskyttelse. Links til disse politikker vises som standard i din betalingsproces, men du kan oprette direkte links til dem i dine websitemenuer.

Shopify tilbyder skabeloner til mange politikker, som du kan justere, så de passer til din virksomhed. Se Tilføjelse af butikkens politikker , hvordan du opretter og redigerer politikker.

Betalingsudbydere

Hvis du tilmelder dig en Shopify-konto i et land, der er kvalificeret til Shopify Payments-betalingsgatewayen, konfigureres din virksomhed automatisk med Shopify Payments, og du kan acceptere betalinger med det samme. Før du kan acceptere din første ordre, skal du sørge for, at dine produkter er tilladte ifølge Servicevilkår for Shopify Payments.

Hvis du ikke er kvalificeret til Shopify Payments, skal du tilmelde dig en betalingsgateway fra tredjepart for at acceptere kreditkortbetaling. Når du beslutter dig for en betalingsgateway, skal du undersøge for kreditkort- og transaktionsgebyrer, servicevilkår, udbetalingsplaner og tilgængelige valutaer. Tjek, hvilke gateways, der er tilgængelige for dit land, tilmeld dig en konto med den gateway, du vil bruge, og knyt den derefter til din Shopify-konto.

Hvis du ikke accepterer kreditkortbetalinger, kan du aktivere nogle alternative betalingsmetoder eller manuelle betalingsmetoder, som kunderne kan vælge ved betaling.

Levering

Når du sælger online, skal du have en metode til at sende dine produkter til dine kunder. Du kan tilbyde dine kunder lige så mange leveringsmuligheder, som du vil, for at sørge for, at de får deres ordrer på den måde, der fungerer bedst for dem.

Bemærk: Hvis du sælger digitale varer, som f.eks. kunst eller digitale gavekort, skal du sørge for at fravælge Dette er et fysisk produkt i disse produkters oplysninger, så kunderne ikke bliver opkrævet leveringsgebyrer for disse produkter.

Du kan oprette generelle leveringspriser, som gælder for alle dine produkter, og oprette specifikke priser, som kun gælder for specifikke produkter, ved at oprette leveringsprofiler. I hver leveringsprofil skal du oprette leveringszoner for at angive, hvilke lande du vil levere til, og derefter oprette leveringspriser for hver leveringszone. Hvis du f.eks. sender til både Canada og USA, kan du oprette en leveringszone for hvert land og opkræve forskellige leveringsbeløb for hver leveringszone.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du opretter leveringsprofiler, under Leveringsprofiler .

Du kan tilbyde faste leveringspriser, betingede faste leveringspriser baseret på vægten af eller beløbet i en kundes indkøbskurv, og leveringspriser beregnet direkte af tredjepartstransportfirmaet fra USPS, UPS, Canada Post og DHL Express. Se Konfiguration af leveringspriser for at få mere at vide om leveringspriser. Du kan også angive lokale leveringspriser for kunder, som bor i nærheden af din virksomhed.

Forbered din Shopify-butik til lancering

Før du lancerer din butik, skal du afgive nogle testordrer for at se, hvordan betalingsprocessen fungerer. Når du er klar, skal du fjerne adgangskoden for din butik, så butikken er åben for offentligheden.

Inden lanceringen kan du afprøve din betalingsproces for at sikre, at du kan afgive en ordre.

Når du er klar til at lancere, skal du fjerne adgangskoden til din webshop for at begynde at sælge.