Vis vigtige oplysninger på betalingssiden

Bemærk: Denne vejledning er relevant for shopejere i Tyskland.

Betalingssiden er det sted, hvor kunder indtaster deres leverings- og betalingsoplysninger og færdiggør deres køb. Tyske shopejere viser ofte links til følgende oplysninger på deres betalingsside:

• Impressum eller juridisk meddelelse
  • Servicevilkår og tilbagebetalingspolitik
  • Afgiftsoplysninger, f.eks. moms
  • Leveringspolitik

Føj et impressum eller en juridisk meddelelse til din betalingsside

Tyske shopejere føjer ofte et impressum eller en side med juridisk meddelelse til deres butik, hvor der vises oplysninger om virksomheden som f.eks. navn, adresse og kontaktoplysninger.

Du kan også føje et link til dette indhold på betalingssiden:

Link til juridisk meddelelse ved betaling

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger fra din Shopify-administrator.
  2. Klik på Betaling.
  3. Markér Kræv et bekræftelsestrin i afsnittet Ordrebehandling:
    Kræv et bekræftelsestrin
  4. Klik på Gem.
  5. Skriv tekst i tekstfeltet Juridisk meddelelse i afsnittet Politikker. For at spare tid kan du klikke på Opret eksempel på juridisk meddelelse for at starte fra en skabelon.
  6. Klik på Gem.

Føj servicevilkår og bekræftelse af tilbagebetalingspolitik til betalingssiden

Du kan få vist et link til dine servicevilkår og din tilbagebetalingspolitik på betalingssiden:

Link til servicevilkår og tilbagebetalingspolitik ved betaling

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger fra din Shopify-administrator.
  2. Klik på Betaling.
  3. Markér Kræv et bekræftelsestrin i afsnittet Ordrebehandling:
    Kræv et bekræftelsestrin
  4. Klik på Gem.
  5. Indtast tekst i tekstfelterne Servicevilkår og Tilbagebetalingspolitik i afsnittet Politikker. For at spare tid kan du klikke på Opret eksempel for at starte fra en skabelon.
  6. Klik på Gem.
  7. Klik på øjeikonet for at se en forhåndsvisning af din webshop:
    Vis forhåndsvisning af webshop
  8. Føj et produkt til indkøbskurven, og gå til betalingssiden. Hvis du kan se servicevilkårene og erklæringen om tilbagebetalingspolitik, er du færdig. Kan du ikke se servicevilkårene og erklæringen om tilbagebetalingspolitik, skal du fortsætte til næste trin.
  9. Klik på Webshop.
  10. Ud for navnet på dit aktuelle tema skal du klikke på Handlinger > Rediger sprog:

Knappen Rediger sprogkode

11. Klik på Betaling og system:

Betaling og system

12. Skriv review notice i søgefeltet, og tryk på Enter.

13. Under overskriften Betaling og system/betalingsgennemgang i tekstfeltet Gennemgå html med meddelelse skal du indtaste følgende tekst:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_service} and %{refund_policy}

14. Klik på Gem.

15. Klik på Skift temasprog:

Klik på Skift temasprog

16. Vælg Tysk, og klik på Gem i rullemenuen Sprog.

17. I den tyske udgave af tekstfeltet Gennemgå html med meddelelse skal du indtaste følgende tekst:

Ich erkläre mich mit den %{terms_of_service} einverstanden und die %{refund_policy} habe ich zur Kenntnis genommen.

Tysk html med juridisk meddelelse

18. Klik på Gem.

Føj oplysninger om skatter og afgifter til din betalingsside

De omkostninger, der vises til kunderne i ordreoversigten i betalingsprocessen, omfatter som standard skatter og afgifter. Hvis du vil vise det nøjagtige afgiftsbeløb, der betales, skal du følge disse trin:

1. Klik på Webshop fra din Shopify-administrator.
  2. Ud for navnet på dit aktuelle tema skal du klikke på Handlinger > Rediger sprog:
    Knappen Rediger sprogkode
  3. Klik på Betaling og system:
    Betaling og system
  4. Skriv Vat label html i søgefeltet, og tryk på Enter.
  5. Under overskriften Betaling og system/ordreoversigt i betalingsprocessen i tekstfeltet Momslabel html skal du skrive følgende tekst: {{ amount }} tax included
  6. Klik på Gem.
  7. Klik på Skift temasprog:
    Klik på Skift temasprog
  8. Vælg Tysk, og klik på Gem i rullemenuen Sprog.
  9. I den tyske udgave af tekstfeltet Momslabel html skal du skrive følgende tekst på tysk.

Føj en leveringspolitik til din betalingsside

Hvis du tilføjer din leveringspolitik i Shopify-administrator, føjes der automatisk et link til din leveringspolitik på betalingssiden:

Link til leveringspolitik ved betaling