Vis vigtige oplysninger på betalingssiden

Bemærk: Denne vejledning er relevant for shopejere i Tyskland.

Betalingssiden er det sted, hvor kunder indtaster deres leverings- og betalingsoplysninger og færdiggør deres køb. Shopejere, der sælger i Tyskland, viser ofte links til følgende oplysninger på deres betalingsside:

• Impressum eller juridisk meddelelse
  • Servicevilkår og tilbagebetalingspolitik
  • Afgiftsoplysninger, f.eks. moms
  • Leveringspolitik

Føj et impressum eller en juridisk meddelelse til din betalingsside

Shopejere, der sælger i Tyskland, føjer ofte et impressum eller en side med juridisk meddelelse til deres butik, som viser oplysninger om firmaet som f.eks. navn, adresse og kontaktoplysninger.

Du kan også føje et link til dette indhold i sidefodsområdet på din betalingsside.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Betaling.
  3. Markér Kræv et bekræftelsestrin i afsnittet Ordrebehandling.
  4. Klik på Gem.
  5. Skriv tekst i tekstfeltet Juridisk meddelelse i afsnittet Politikker.
  6. Klik på Gem.

Føj servicevilkår og bekræftelse af tilbagebetalingspolitik til betalingssiden

Du kan placere et link til dine servicevilkår og din tilbagebetalingspolitik på betalingssiden.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Betaling.
  3. Markér Kræv et bekræftelsestrin i afsnittet Ordrebehandling.
  4. Klik på Gem.
  5. Indtast tekst i tekstfelterne Servicevilkår og Tilbagebetalingspolitik i afsnittet Politikker.
  6. Klik på Gem.
  7. Klik på øjeikonet for at se en forhåndsvisning af din webshop.
  8. Føj et produkt til indkøbskurven, og gå til betalingssiden. Hvis du kan se servicevilkårene og erklæringen om tilbagebetalingspolitik, er du færdig. Kan du ikke se servicevilkårene og erklæringen om tilbagebetalingspolitik, skal du fortsætte til næste trin.
  9. Klik på Webshop.
  10. Ud for navnet på dit aktuelle tema skal du klikke på Handlinger > Rediger sprog.
  11. Klik på Betaling og system.
  12. Skriv review notice i søgefeltet, og tryk på Enter.
  13. Under overskriften Betaling og system/betalingsgennemgang i tekstfeltet Gennemgå html med meddelelse skal du indtaste følgende tekst:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_service} and {{ refund_policy }}

14. Klik på Gem.

15. Klik på Skift temasprog.

16. Vælg Tysk, og klik på Gem i rullemenuen Sprog.

17. I den tyske udgave af tekstfeltet Gennemgå html med meddelelse skal du indtaste følgende tekst:

Ich erkläre mich mit den %{terms_of_service} einverstanden und die {{ refund_policy }} habe ich zur Kenntnis genommen.

18. Klik på Gem.

Føj oplysninger om skatter og afgifter til din betalingsside

De omkostninger, der vises til kunderne i ordreoversigten i betalingsprocessen, omfatter som standard skatter og afgifter. Hvis du vil vise det nøjagtige afgiftsbeløb, der betales, skal du følge disse trin:

1. Klik på Webshop fra din Shopify-administrator.
  2. Ud for navnet på dit aktuelle tema skal du klikke på Handlinger > Rediger sprog:
    Knappen Rediger sprogkode
  3. Klik på Betaling og system:
    Betaling og system
  4. Skriv Vat label html i søgefeltet, og tryk på Enter.
  5. Under overskriften Betaling og system/ordreoversigt i betalingsprocessen i tekstfeltet Momslabel html skal du skrive følgende tekst: {{ amount }} tax included
  6. Klik på Gem.
  7. Klik på Skift temasprog.
  8. Vælg Tysk, og klik på Gem i rullemenuen Sprog.
  9. I den tyske udgave af tekstfeltet Momslabel html skal du skrive følgende tekst på tysk.

Føj en leveringspolitik til din betalingsside

Hvis du tilføjer din leveringspolitik i Shopify-administrator, føjes der automatisk et link til din leveringspolitik på betalingssiden: