Abonnementsfunktioner

Alle prismuligheder på Shopify har en række funktioner. Der er ikke et bestemt abonnement, der virker for alle virksomheder, men du kan bruge denne guide til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket abonnement, der er bedst for dig.

Hvis du har en detailbutik og har brug for hardware (f.eks. et kasseapparat, en stregkodescanner, en kvitteringsprinter), bør du se Shopify til detailhandel.

Funktioner i alle abonnementer

De Shopify-abonnementer, der er vist på siden Priser og abonnementer, omfatter:

• ubegrænsede produkter
  • ubegrænset båndbredde og onlinelager
  • Shopify-kassesystem (POS)
  • Gavekort
  • onlinesalgskanaler
  • svindelanalyse
  • manuel oprettelse af ordrer
  • rabatkoder
  • medarbejderkonti
  • oversigt over kontrolpanel
  • finansrapporter
  • kundesupport.

Ubegrænsede produkter

Der er ingen begrænsning på det antal produkter, du kan sælge i din Shopify-butik.

Ubegrænset båndbredde og onlinelager

Du bliver ikke debiteret ud fra antallet af onlinebesøgende i din butik eller det antal filer eller fotos, du uploader.

Shopify-kassesystem (POS)

Med Shopify-kassesystem (POS) kan du sælge i en fysisk butik eller i et pop op-arrangement. Shopify POS er en app til iOS og Android, der giver dig mulighed for at behandle ordrer og modtage betaling personligt. Du kan administrere alle aspekter af din butik via din Shopify-administrator, som du har adgang til fra en hvilken som helst browser.

Gavekort

Bemærk: Vi vil gerne hjælpe med at minimere konsekvenserne af de seneste hændelser for din butik. Derfor kan der midlertidigt sælges gavekort med alle Shopify-abonnementsordninger. Du kan finde flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål om gavekort. Hvis du vil føje gavekort til din butik, skal du se Tilføjelse eller opdatering af gavekortprodukter.

Gavekort er en god måde at udvide din aktuelle kundebase på og tiltrække nye kunder

I modsætning til rabatkoder kan kunderne bruge gavekort ved mere end ét besøg til din butik. Med fleksible pålydende priser kan du bruge denne funktion til at oprette smukke, tilpassede gavekort, som dine kunder kan købe til familie og venner.

Onlinesalgskanaler

Du kan bruge Shopify til at sælge online ved hjælp af en lang række salgskanaler. Hver enkelt salgskanal har forbindelse til Shopify, så du nemt kan holde styr på dine produkter, ordrer og kunder på tværs af alle platforme.

Svindelanalyse

Når du bruger Shopify Payments, får du automatisk en indbygget funktion til svindelanalyse. Denne funktion markerer ordrer, der kan være svigagtige, og henleder din opmærksomhed på dem. Hvis du løser disse problemer hurtigt, kan det hjælpe dig med at undgå chargebacks og tab.

Manuel oprettelse af ordrer

Du kan oprette nye ordrer og indtaste betalingsoplysninger direkte i din Shopify-administrator. Du kan f.eks. oprette en ordre manuelt, som du har modtaget via telefon, og derefter sende din kunde en kvittering via e-mail med alle ordreoplysninger.

Rabatkoder

Hvis du tilbyder rabatkoder, kan det være med til at opbygge din kundebase og give dine eksisterende kunder incitament til at handle i din butik:

• send velkomstkoder til nye kunder
  • tilbyd eksklusive rabatter til dine følgere på de sociale medier og dine adresselister
  • samarbejd med bloggere, så de kan være med til at promovere din butik online.

Gendannelse af indkøbskurv

Gendannelse af forladt betaling (ACR) sender automatisk e-mails til kunder, som forlader butikken uden at fuldføre betalingsprocessen.

Der er en lang række årsager til, at kunder forlader deres ordrer: De kan være forvirret eller usikre på noget i betalingsprocessen, deres kreditkort kan være blevet afvist, eller de kan beslutte sig for at se efter et produkt et andet sted.

Ved hjælp af ACR kan du tilpasse den e-mail, der sendes til kunder, som forlader din butik. Du kan endda medtage rabatkoder til udvalgte kunder, som har forladt websitet før betaling, hvilket kan anspore dem til at komme tilbage. Hvis du meget trafik i din butik, er det værd at investere i ACR for at reducere antallet af mistede ordrer.

Medarbejderkonti

Medarbejderkonti giver dine medarbejdere mulighed for at udføre almindelige, administrative opgaver, mens deres adgang til følsomme oplysninger samtidig er begrænset. Medarbejderkonti giver desuden dig mulighed for at se opdateringer og ændringer foretaget af den enkelte medarbejder i din butiks tidslinje.

Når du tilmelder dig en Shopify-butik, får du automatisk en personlig konto med et brugernavn og en adgangskode. Afhængigt af dit valgte abonnement, kan du oprette flere konti til dine medarbejdere:

Medarbejderkonti
Shopify Lite Basic Shopify Shopify Advanced Shopify
Yderligere medarbejderkonti 1 2 5 15

Hvis du bruger Shopify POS og din butik har Shopify-abonnementet eller derover, kan du oprette POS-pinkoder til dine medarbejdere. Der er ingen grænse for det antal POS-pinkoder, du kan oprette.

Oversigt over kontrolpanel

Alle abonnementsniveauer tilbyder Oversigt over kontrolpanel, hvor nøgleanalyse, herunder salg, ordrer og data om besøgende i webshoppen er fremhævet

Finansrapporter

Du kan få vist finansielle oplysninger om din virksomhed ved hjælp af finansrapporter. Du kan bruge finansoversigten til at se en oversigt over dine salgsbetalinger og ventende salgsdata. Du kan også få vist komplette finansrapporter for at se flere detaljer.

Kundesupport

Hvis du har spørgsmål vedrørende butikken eller har brug for hjælp til at konfigurere noget, kan du kontakte Shopifys supportteam via telefon, e-mail eller chat.

På nuværende tidspunkt er vores livechat (døgnet rundt) og telefonsupport kun tilgængelige på engelsk. Vi tilbyder support via e-mail døgnet rundt på følgende sprog:

• Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk (traditionelt)
  • Tjekkisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk
  • portugisisk
  • Portugisisk (Portugal)
  • Spansk
  • Svensk
  • Thailandsk
  • Tyrkisk
  • Vietnamesisk

Shopify tilbyder hjælp via livechat og e-mail døgnet rundt (dog kun på engelsk) for alle Shopify-abonnementer. Hvis din butik har Basic Shopify-abonnementet eller derover, kan du også modtage telefonsupport døgnet rundt (kun på engelsk).

Kundesupport
Shopify Lite Basic Shopify Shopify Advanced Shopify
Tilbudt support E-mail og livechat døgnet rundt Telefon, e-mail and livechat døgnet rundt Telefon, e-mail and livechat døgnet rundt Telefon, e-mail and livechat døgnet rundt

Shopify Lite-abonnementet

Shopify Lite-abonnementet er for alle, der ønsker at sælge produkter uden at skulle vedligeholde en webshop. Hvis du vil integrere en Køb-knap på dit personlige website eller din personlige blog, er det muligt med dette abonnement.

Hvis du vil foretage personligt salg – f.eks. på et gårdmarked, en messe eller i en pop op-butik – kan du gøre det med Shopify Lite-abonnementet ved at bruge Shopifys POS-app og en kortlæser.

Med Shopify Lite-abonnementet følger Shopifys standardfunktioner til kassesystemet (POS), Facebook samt Køb-knappens salgskanaler, Oversigt over kontrolpanel og Finansrapport. Shopify Lite tillader ikke, at du opbygger en webshop.

Basic Shopify-abonnementet

Basic Shopify-abonnementet tilbyder alle de værktøjer, du skal bruge til at drive din virksomhed.

Webshop

Hvis din butik har Basic Shopify-abonnement eller højere, kan du oprette og tilpasse en webshop, hvor du kan vise dine produkter. Du kan administrere alle dine produkter, ordrer og kundeoplysninger fra din Shopify -administratoren.

Ved hjælp af Shopifys indbyggede temaeditor kan du foretage grundlæggende ændringer af din webshops skrifttyper, farver og sidelayout, uden at det kræver omfattende arbejde med kode. Vil du foretag mere omfattende redigeringer for at give din butik et unikt udseende og funktionalitet, kan du følge en af vejledningerne til temaredigering på egen hånd, eller du kan hyre en Shopify-ekspert, der kan hjælpe dig. Du kan føje op til 20 temaer til din Shopify-konto. Når du tilføjer flere temaer, kan du afprøve et vilkårligt nyt tema, bevare sæsonbestemte versioner af dit udgivne tema, eller du kan teste ændringer på en kopi af dit udgivne tema.

Med din webshop følger også et indbygget blogprogram, som du kan bruge til at udgive artikler, opdatere dine kunder om arrangementer og kampagner og få kommentarer og feedback fra dine kunder.

SSL-certifikat

Et SSL-certifikat er en sikkerhedsprotokol, der skaber en sikker forbindelse mellem en server og en browser for at holde dine og dine kunders oplysninger sikre.

Med Shopify kan du aktivere SSL-certifikater for at kryptere indholdet i din webshop og udgive det sikkert ved hjælp af HTTPS i stedet for HTTP. Det viser SSL-hængelåsikonet ved siden af din webshops webadresse på adresselinjen.

Flere rapporter

Ud over finansrapporter kan du, hvis din butik har Basic Shopify-abonnementet, få adgang til din butiks anskaffelsesrapporter, adskillige rapporter over adfærd og en markedsføringsrapport. Disse rapporter kan give dig indsigt i trafikken i din webshop og være en hjælp til dig,så du kan udvide din virksomhed.

Shopify-abonnementet

Shopify-abonnementet indeholder alle funktionerne i Basic Shopify-abonnementet og giver dig større indsigt i salgstendenser med indbyggede professionelle rapporter. Denne type informationer kan give dig en bedre forståelse af dine kunders adfærd, når de ser sig omkring i din butik, så du kan finde ud af, hvordan de interagerer med dine produkter.

Hvis du har stigende salg, kan du også drage fordel af de lavere kreditkortgebyrer og transaktionsgebyrer, der tilbydes via dette abonnement.

Professionelle rapporter

Professionelle rapporter giver dig værdifulde salgsoplysninger i din Shopify-administrator.

Du kan bruge Shopifys professionelle rapporter til at se på salg af specifikke varer for at organisere din webshop ud fra købstendenser blandt kunderne. Du kan også spore produktsalg på basis af tidspunktet på året for at planlægge og forberede markedsføringskampagner. Du kan endda køre rapporter for at se, hvor meget omsætningsskat der er opkrævet, for at gøre indberetningen af skatter mere effektiv.

Du kan bruge kunderapporter til at indsamle værdifulde data om, hvordan dine kunder bruger din butik eller køber dine produkter:

• kunder over tid
  • salg til førstegangskunder vs. tilbagevendende kunder
  • kunder efter land
  • tilbagevendende kunder
  • engangskunder.

Advanced Shopify-abonnementet

Advanced Shopify-abonnementet indeholder alle funktionerne i Shopify-abonnementet og har de laveste kreditkortgebyrer og transaktionsgebyrer. Det er velegnet til shopejere, som vil tilgodese væksten i deres virksomhed og bruge analyse til at søge efter muligheder for at udvikle virksomheden yderligere.

Tilpasset rapportopretter

Advanced Shopify-abonnementet giver dig adgang til Shopifys professionelle rapporter og mulighed for at oprette tilpassede rapporter.

Du kan tilpasse standardrapporter og oprette unikke rapporter helt fra bunden.

De avancerede funktioner giver dig mulighed for at spore salg efter henvisningskilder som f.eks. Google Ads. Hvis du f.eks. betaler for Google Ads eller en anden henvisningstjeneste, kan du oprette en rapport, der sporer salg af dine produkter baseret på henvisningstjenesten. Det kan være en hjælp, når du skal analysere og finindstille din markedsføringsstrategi.

Avanceret kunderapportering

Sammen med Kunderapporter, der er inkluderet i Shopify-abonnementet, kan du med Advanced Shopify-abonnementet få adgang til rapporter over dine kunder i risikogruppen og loyale kunder.

Beregnet levering med transportfirma

Beregnet levering gør det muligt for dig at integrere med en tredjeparts leveringstjeneste, så dine kunder får opdaterede leveringspriser på det tidspunkt, hvor de afgiver en ordre i din butik. Dine kunder kan også vælge mellem forskellige leveringsmuligheder, standard, ekspres og en dag.

Du kan opbygge et tillidsforhold med dine kunder ved at give dem præcise leveringspriser så snart de afgiver en ordre uden at skulle bekymre dig om at have opkrævet dem for meget eller at skulle dække tab på grund af skønnede eller afrundede leveringspriser.

Hvis du er shopejer i USA, kan du kombinere denne funktion med Shopify Shipping for at få rabat på priser hos USPS.