Shopify-administrator

Afhængigt af den enhed, du bruger, kan du udføre forskellige ting i din administrator. Hvis du logger på din Shopify-administrator fra en browser, kan du administrere alle aspekter af din butik. Hvis du logger på Shopify-appen via din telefon, kan du se den seneste aktivitet i butikken, opdatere butikkens katalog og administrere dine ordrer.

Shopify-administratoren

Når du logger på din Shopify-administrator, er startsiden det første, du ser:

Startsiden i Shopify
Shopify-startsiden viser oplysninger om daglige opgaver, din butiks seneste aktivitet og de næste trin, du kan tage for at opbygge din virksomhed.

Du kan få adgang til de forskellige afsnit af Shopify-administrator via sidebjælken. Afsnit i Shopify-administrator omfatter:

Du kan bruge søgelinjen til at finde produkter, sider eller andre oplysninger i din Shopify-administrator.

Hvis du har flere konti i mere end én Shopify-butik, kan du bruge rullemenuen til at navigere til disse butikker.

Shopify Home

Start viser vigtige oplysninger om den seneste aktivitet i din butik, de handlinger, du derefter skal udføre med dine ordrer, og tip til opbygning af din virksomhed.

Dagens aktivitet i butikken

Shopify-startsiden viser din butiks seneste besøgsaktivitet. Aktiviteten i din butik registreres i henhold til din butiks lokale tidszone:

• Dagens ordrer viser det samlede antal ordrer, der er indgået i din Shopify-butik på en given dag.

• Besøg i dag viser det samlede antal besøg i din Shopify-butik på en given dag. Du får kun vist dette kort, hvis du har en webshop.

• Besøgende i øjeblikket viser antallet af besøgende, som har været aktive i din webshop inden for de seneste 5 minutter. Du får kun vist dette kort, hvis du har en webshop.

Hvis du vil have mere detaljerede oplysninger om de besøgende i din butik, kan du få vist butikkens opkøbsrapporter.

Parametre

Afsnittet om parametre på Start viser en salgsoversigt for din virksomhed generelt og specifikke salgs- og interaktionsdata for dine aktive salgskanaler. Du kan få vist salgsdata for dine forskellige salgskanaler fra I dag, I går, Denne uge og Denne måned ved hjælp af rullemenuerne.

Hvis du vil se nærmere på salgs- og interaktionsdataene for din butik, kan du så åbne Oversigt over dashboard.

Aktivitetsfeed

Feedet Aktivitet i afsnittet med parametre på startsiden viser en oversigt over aktiviteten på din konto. Klik på Se al den seneste aktivitet for at få vist et længere feed over den seneste aktivitet på din konto.

Notifikationer

Shopify-startsiden viser notifikationer om din Shopify-forretning baseret på din kontostatus, vækst og seneste kundeaktivitet.

Notifikationer gør det nemt at se, hvad du skal foretage dig, f.eks. træk af betaling, markering af en ordre som udført eller arkivering af en ordre, der er færdigbehandlet.

Kort

Kort er blokke med informationer, som regelmæssigt ændres, så du kan drive din virksomhed problemfrit. Shopify-startside viser kort baseret på den seneste aktivitet i butikken, og hvad du har foretaget dig i Shopify. Du får bl.a.:

• opdateringer til Shopify-funktioner
  • råd til, hvordan du får mest muligt ud af Shopify
  • anbefalet læsning om, hvordan du skaber vækst i din virksomhed.

Du kan afvise og give feedback om startsidekort:

Handlinger med startsidekort

Klik på Afvis for at skjule et kort, indtil oplysningerne igen bliver relevante.

Klik på Send feedback for at give dit feedback om et kort. Shopify bruger disse oplysninger til at forbedre fremtidige startsidekort.

Skærmbillede for Shopify-startsiden

Det første skærmbillede du ser, når du logger på Shopify-appen, er skærmbilledet Start:

Skærmbilledet Start i Shopify er en landingsside, der viser vigtige oplysninger om den seneste aktivitet i din butik, de handlinger, du skal udføre med dine ordrer, og tip til opbygning af din virksomhed.

Salgsoversigt

Øverst i skærmbilledet Start er en graf, der viser dagens salg. Du kan stryge grafen mod venstre for at se, hvor mange besøgende der har været i din webshop i dag. Brug knapperne over grafen til at få vist data fra i går, den forgangne uge eller den forgangne måned.

Notifikationer om næste trin

Skærbilledet Start viser notifikationer om, hvilke åbne ordrer du eventuelt skal være opmærksom på:

Notifikationer gør det nemt at se, hvilke trin du derefter skal tage, f.eks. trække betalinger, markere en ordre som udført eller arkivere en ordre, der er færdigbehandlet.

Kort

Shopify-startsidefeed viser kort baseret på den seneste aktivitet i din butik, og hvad du har lavet i Shopify:

Kort er blokke af informationer, der regelmæssigt ændres, så du kan drive din virksomhed uden problemer. Du modtager:

• opdateringer til Shopify-funktioner
  • råd til, hvordan du får mest muligt ud af Shopify
  • anbefalet læsning om, hvordan du skaber vækst i din virksomhed.

Skærmbillede for Shopify-startsiden

Det første skærmbillede du ser, når du logger på Shopify-appen, er skærmbilledet Start:

Skærmbilledet Start i Shopify er en landingsside, der viser vigtige oplysninger om den seneste aktivitet i din butik, de handlinger, du skal udføre med dine ordrer, og tip til opbygning af din virksomhed.

Salgsoversigt

Øverst i skærmbilledet Start er en graf, der viser dagens salg. Du kan stryge grafen mod venstre for at se, hvor mange besøgende der har været i din webshop i dag. Brug knapperne over grafen til at få vist data fra i går, den forgangne uge eller den forgangne måned.

Notifikationer om næste trin

Skærmbilledet Start viser notifikationer om, hvilke åbne ordrer du eventuelt skal være opmærksom på:

Det gør det nemt at se, hvilke trin du derefter skal tage, f.eks. trække betalinger, markere en ordre som udført eller arkivere en ordre, der er færdigbehandlet.

Kort

Shopify-startsidefeed viser kort baseret på den seneste aktivitet i din butik, og hvad du har lavet i Shopify:

Kort er blokke af informationer, der regelmæssigt ændres, så du kan drive din virksomhed uden problemer. Du modtager:

• opdateringer til Shopify-funktioner
  • råd til, hvordan du får mest muligt ud af Shopify
  • anbefalet læsning om, hvordan du skaber vækst i din virksomhed.