Ændring af lagermængde efter lokation

Hvis du vil opdatere lagerantallet for en lokation, kan du gøre det på flere forskellige måder fra siden Lager.

Rediger lagerantallet på en lokation for udvalgte produkter

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter > Lager i din Shopify-administrator.

2. Hvis du har flere lokationer, skal du vælge en lokation i rullemenuen.

3. Valgfrit: Filtrer eller søg på listen over produkter.

4. Du kan justere det tilgængelige antal for én variant. Du kan også justere antallet af flere varianter med det samme tal.

- Hvis du vil justere en enkel variant, skal du angive antallet i kolonnen Rediger antal, der er tilgængelig. - Hvis du vil justere flere varianter med samme tal, skal du vælge de varianter, som du vil redigere, og klikke på Flere handlinger > Opdater antal.

1. Rediger lagerantallet.

- Hvis du vil justere antallet med et bestemt antal, skal du klikke på Tilføj og derefter angive et tal. Du kan bruge et negativt tal til at trække fra dit eksisterende lagerantal. - Hvis du vil angive et nyt samlet lagerantal, skal du klikke på Angiv og derefter angive et tal.

1. Klik på Gem. Den nye samlede antal vises i kolonnen Tilgængelig.

Hvis et produkt ikke er angivet for denne lokation, sporer du enten ikke lagerbeholdningen for dette produkt eller også er produktet ikke på lager på lokationen.

Rediger lagerantallene ved hjælp af programmet til masseredigering

Du kan bruge programmet til masseredigering til at ændre lagerantal for flere produktvarianter og lokationer. Programmet til masseredigering er en side, der viser rækker og kolonner af data, som minder om et regneark.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter, og vælg derefter de produkter med varianter, du vil redigere.

2. I afsnittet Varianter skal du vælge de varianter, du vil redigere, og derefter klikke på Åbn program til masseredigering.

3. Klik på Tilføj felter, og vælg derefter en lokation, hvor produkterne lagerføres. Gentag dette trin for alle lokationer, hvor lagerantallet skal opdateres.

4. Klik på lagerantallet på en lokation for at opdatere værdien for hver variant, du vil opdatere.