Aktivering af flere lokationer

Bemærk: Lagersporing på flere lokationer aktiveres automatisk i visse Shopify-butikker. Du modtager en meddelelse på siden Indstillinger > Lokationer i din Shopify-administrator, når lokationer er aktiveret. Hvis lokationer allerede er aktiveret i din butik, kan du komme i gang med lokationer.

Afhængigt af hvordan du driver din butik, skal du muligvis aktivere lokationer, før du kan spore lagerbeholdningen på flere lokationer:

• Hvis du er en POS-shopejer (kassesystem), der allerede har flere Shopify POS-lokationer, og du vil administrere din lagerbeholdning på flere lokationer, skal du aktivere lagersporing på flere lokationer. Følg de trin, der er skitseret på denne side, for at aktivere lokationer i din butik.

• Hvis du i øjeblikket kun har én lokation i Shopify, eller hvis du har én lokation og også bruger distributionstjenester fra tredjeparter, er det ikke nødvendigt at bruge disse konverteringstrin. Spring trinene på denne side over. Du kan begynde at tilføje og bruge flere lokationer efter behov.

• Hvis du benytter en distributionstjeneste fra tredjepart til et produkt, kan du ikke også have produktet på lager på de lokationer, som du administrerer.

Aktivering af flere lokationer

Advarsel! Det er ikke muligt at fortryde at spore lagerbeholdningen på flere lokationer for din butik. Når du har aktiveret lokationer, kan du ikke gå tilbage til at have et enkelt lagerantal for flere lokationer.

Du skal gøre følgende, inden du aktiverer lagersporing på flere lokationer:

• Læs Kom godt i gang med lokationer for at få mere at vide om, hvordan konverteringen påvirker din butik, og for at beslutte, om du vil aktivere lokationer.

• Hvis du har private apps, der er udviklet til din butik, skal du sørge for, at de er opdateret til at bruge lagersporing på flere lokationer.

• Hvis det er muligt, skal du aktivere lokationer og opdatere dine lagerantal, mens dine detailforretninger er lukkede, og onlinesalget er begrænset. Du kan for eksempel ikke aktivere lokationer under en online salgsbegivenhed som f.eks. et lynudsalg.

• Hvis du allerede har aktiveret flere lokationer, får du ikke vist de valgmuligheder, der er beskrevet i nedenstående trin.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på din butik som bruger med tilladelser for Indstillinger.
  2. Gå til Indstillinger > Lokationer.
  3. Klik på Aktivér lager for lokationer.
  4. Klik i afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at din eksisterende lagerbeholdning vil blive tildelt til din forsendelsesoprindelse.
  5. Klik på Aktivér lager for lokationer igen.
  6. Kom godt i gang med lokationer for at konfigurere lokationer i din butik.