Shopify POS-lokationer

Hvis du har flere lokationer, er det kun de produkter, som er på lager på din Shopify POS-enheds tildelte lokation, som er tilgængelige til salg (i produktvisningen). Den tildelte lokations lagerantal opdateres, når et produkt sælges eller genopfyldes i Shopify POS.

Vælg en Shopify POS-lokation

Du kan ændre den lokation, der er angivet på din Shopify POS-enhed.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik og derefter på Lokationer i Shopify POS.
  2. Hvis din lokation ikke er på listen, skal du trykke på Tilføj eller rediger dine lokation for at oprette en ny lokation.
  3. Tryk på en lokation, og tryk derefter på Skift.

Se oplysninger om et produkt

Tryk på informationsikonet for at se oplysninger om et produkt.

Produktdetaljerne indeholder følgende oplysninger:

• produktbillede
  • sammenlign med-pris, hvis det er relevant
  • den aktuelle lokations lagerbeholdning
  • lagerlagerbeholdninger på dine andre lokationer, hvis det er relevant
  • lagerbeholdninger ved din tilpassede behandlingstjeneste eller tredjepartsleveringstjeneste, hvis det er relevant
  • beskrivelse
  • produkt-SKU
  • produktleverandør
  • produkttype

Hvis du vil se alle produktoplysningerne, skal du muligvis rulle ned.

Du kan se en større visning af produktbilledet ved at trykke på billedet.

Når billedet er maksimeret, kan du swipe for at se alle varianter af produktet.

Søg flere lokationer for ordrer

Du kan søge efter ordrer, der blev foretaget på forskellige lokationer, på skærmen Ordrer i Shopify POS.

Fremgangsmåde:

Refundere en hel ordre

Du kan tilbagebetale ordrer fra skærmbilledet Ordrer i Shopify POS. Når du tilbagebetaler en ordre, kan du sikre dig, at dine lagerbeholdninger er korrekte, ved at genopfylde returnerede produkter. Genopfyldte produkter tildeles til lagerbeholdningen for den tildelte lokation i Shopify POS-appen.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på ordren, du vil refundere på siden Ordrer.
  2. Tryk på Refunder produkter.
  3. Brug + og - ud for hvert produkt til at angive det antal, du vil refundere.
  4. Hvis du ikke ønsker at returnere varerne til lageret, skal du deaktivere valgmuligheden Genopfyld.
  5. Tryk på Tilføj ud for Levering for at tilbagebetale leveringsomkostningerne.
  6. Hvis kunden brugte mere end én betalingsmetode, kan du opdele tilbagebetalingen mellem de samme betalingsmidler, som kunden brugte. Indtast det beløb, som du vil tilbagebetale til hvert betalingsmiddel, i afsnittet Tilbagebetalingsbeløb.
  7. Valgfrit: Tryk på Tilføj årsag til returnering for at tilføje en årsag til returneringen.
  8. Når du er klar til at behandle tilbagebetalingen, skal du trykke på Refunder.
  9. Hvis kunden betalte kontant eller via en ekstern betalingstjenesteudbyder, skal du følge vejledningen på skærmen og trykke på Fortsæt.
  10. Hvis du vil sende en bekræftelseskvittering til kunden via e-mail eller sms, skal du trykke på Send kvittering via e-mail eller Send kvittering via sms på skærmbilledet med bekræftelse af tilbagebetalingen.
  11. Når tilbagebetalingen er behandlet, skal du trykke på Udført for at vende tilbage til skærmbilledet med ordreoplysninger.

Begrænsning af medarbejdernes tilladelser på lokationen

Hvis du ikke ønsker, at dine medarbejdere med POS-pinkoder skal have adgang til dine lokationer og til at kunne se ordrer, der er afgivet på andre lokationer, kan du konfigurere begrænsede medarbejdertilladelser.