Administration af lokationer

En lokation er en fysisk placering eller en app, hvor du udfører én eller alle følgende aktiviteter: sælger produkter, afsender eller klargør ordrer eller har en lagerbeholdning. En lokation kan være en detailforretning, et lager, en pop op eller en dropshipper. Med flere lokationer får du et bedre lageroverblik på tværs af virksomheden.

Det meste af lokationsstyringen håndteres i din Shopify-administrator. Derfra kan du tilføje, slette, redigere og aktivere eller deaktivere dine lokationer efter behov. Du kan også administrere POS-abonnementer via din Shopify-administrator.

Vælg enhedens Shopify POS-lokation

Du kan administrere dine enheders lokationer direkte i Shopify POS-appen. Du kan også begrænse adgangen til lokationsindstillingerne på iPad'en ved at aktivere begrænsede medarbejdertilladelser.

Når du installerer Shopify POS-appen på en enhed, skal du sørge for at vælge din lokation, så der anvendes de korrekte afgiftssatser.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Lokation i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på navnet på POS-lokationen.
  3. Tryk på Skift for at bekræfte ændringen eller Annuller for at gå tilbage.

Administrer POS-abonnementsordningen for hver lokation

POS Lite-abonnementet inkluderer Shopify POS' grundlæggende funktioner og kan bruges sammen med ethvert Shopify-abonnement uden ekstra omkostninger. Mod et yderligere månedligt gebyr pr. lokation findes der ekstra detailfunktioner i Shopify POS Pro-abonnementet til salgstransaktioner, lagerstyring, salgsrapporter og medarbejderstyring. For hver af dine lokationer vælger du den POS-abonnementsordning, der er relevant. Du kan når som helst ændre POS-abonnement for en lokation.

Hvis du abonnerer på POS Pro og vil afinstallere POS-salgskanalen, skal du ændre alle dine POS Pro-lokationer til POS Lite, før du afinstallerer kanalen.

Fremgangsmåde: