Tilføj sprogoversættelser ved hjælp af appen Oversæt og tilpas

Med appen Oversæt og tilpas kan du tilføje oversættelser af produkter, kollektioner, blogopslag, politikker og sider i din butik. I side om side-editoren i appen Oversæt og tilpas vises dit oprindelige indhold på din butiks standardsprog, og du kan angive dine oversættelser i editorvinduet.

Appen Oversæt og tilpas oversætter ikke indholdet for dig automatisk. Du skal selv levere oversættelserne til appen.

Installer appen

Når du tilføjer et nyt sprog i din butik, installeres appen Oversæt og tilpas automatisk.

Hvis du allerede har offentliggjort sprog i din butik, og du vil installere appen, skal du klikke på Installer Shopify Oversæt og tilpas i indstillingerne for butikkens sprog.

Oversæt indhold manuelt

Du kan få adgang til oversættelseseditoren direkte i din Shopify-administrator fra appen Oversæt og tilpas eller fra enhver indholdsside, du gerne vil oversætte.

Oversæt indhold manuelt i appen Translate & Adapt

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Oversæt og tilpas.
  3. Vælg det sprog, du gerne vil oversætte.
  4. Vælg den ressource, du vil oversætte.
  5. Indtast dit oversatte indhold i det relevante felt.
  6. Klik på Gem.

Oversæt indhold manuelt fra en indholdsside

1. Gå til indholdssiden, som du vil oversætte, i din Shopify-administrator. Hvis du f.eks. vil tilføje oversættelser af et produkt, skal du gå til produktsiden.
  2. Klik på Flere handlinger > Lokaliser.
  1. Valgfrit: Hvis du har flere sprog, skal du vælge det sprog, du leverer oversættelser til, i drop-down menuen.
  2. Indtast dine oversættelser i det relevante felt.
  3. Klik på Gem.

Oversæt indhold automatisk

Du kan bruge appen Translate & Adapt til at oversætte indhold automatisk. Automatiske oversættelser leveres af Google Cloud Translation API'en. Du bør gennemgå oversættelserne, inden du udgiver dem på din butiksfacade.

Oversæt automatisk indholdet for et sprog

Hvis du automatisk tilføjer oversættelser, skal du aktivere dem for hvert enkelt sprog, som du vil oversætte til. Når du oversætter et sprog automatisk, går der et par minutter, før oversættelsen vises på din butiksfacade.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Oversæt og tilpas.
  3. Vælg det sprog, du gerne vil oversætte.
  4. Klik på Automatisk oversættelse.
  5. Klik på Gem.

Oversæt automatisk indholdet for en enkelt ressource

Hvis du kun ønsker at oversætte en specifik del af dit indhold automatisk, kan du igangsætte en automatisk oversættelse for en enkelt ressource. Når du automatisk oversætter en enkelt ressource, går der et par minutter, før oversættelsen vises på din butiksfacade.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Oversæt og tilpas.
  3. Vælg det lokaliserede indhold, du vil oversætte.
  4. Klik på Automatisk oversættelse.
  5. Klik på Gem.

Opret tilpasset indhold til et marked

Der kan oprettes tilpasset indhold, som kan hjælpe med at tilpasse sig de regionale og kulturelle aspekter af de enkelte markeder.

Her er nogle eksempler på, hvordan tilpasset indhold kan bruges:

• Støt regionale stavemåder eller foretrukne termer på et marked. Du kan f.eks. oprette menutitlen Sweaters til et marked i USA og menutitlen Jumpers til et marked i Storbritannien.
  • Vis kampagneindhold baseret på køberens marked. Du kan f.eks. oprette en tilpasset meddelelseslinje for Thanksgiving i oktober til canadiske købere.

Fremgangsmåde:

1. Gå til den indholdsside, som du vil tilpasse til et marked, i din Shopify-administrator. Hvis du f.eks. vil tilføje tilpasset indhold til en produktside, skal du åbne produktsiden.
  2. Klik på Flere handlinger > Lokaliser.
  3. Vælg det marked, som du gerne vil vise tilpasset indhold for på rullelisten.
  4. Vælg det sprog, du vil vise tilpasset indhold for, på rullelisten.
  5. Indtast dit tilpassede indhold i det relevante felt.
  6. Klik på Gem.

Kompatibilitet af tredjepartsapp

Appen Oversæt og tilpas er kompatibel med andre oversættelsesapps fra tredjeparter, der bruger Translations API'en. Indhold, der oprettes med disse apps, vil kunne finde i appen Oversæt og tilpas, og omvendt.

Appbegrænsninger for Oversæt og tilpas

Følgende typer indhold kan ikke oversættes med appen Oversæt og tilpas:

Ikke-understøttede sprog

Du kan ikke oversætte følgende sprog med appen Translate & Adapt:

• Arabisk
  • Bengalsk
  • Cebuano
  • Korsikansk
  • Frisisk
  • Haitiansk kreolsprog
  • Hawaiiansk
  • Hebraisk
  • Hmong
  • Latin
  • Burmesisk (Myanmar)
  • Nyanja
  • Oriya
  • Samoansk
  • Skotsk gælisk
  • Sesotho
  • Sinhalesisk
  • Filippinsk