Opsæt lokale priser

Når du opretter nye markeder, der indeholder ét eller flere lande eller områder, vil kunder fra disse lande eller områder som standard se dine produkter og betale i deres lokale valuta.

Når du opretter et nyt marked med et enkelt land, angives grundvalutaen for dette marked til valutaen i landet eller området. Hvis valutaen ikke understøttes, angives markedets grundvaluta til din butiks grundvaluta.

Når du opretter et marked med flere lande, angives standardgrundvalutaen for dette marked til din butiks grundvaluta. Lokale valutaer er aktiveret, hvilket betyder, at hvert enkelt land eller område i markedet med flere lande kan se deres priser i standardvalutaen for landet eller området. Hvis det er nødvendigt, kan du deaktivere lokale valutaer for markeder med flere lande og derefter angive valutaen for alle lande og områder i dette marked med flere lande. Når du har deaktiveret lokale valutaer, vil alle kunder i dette marked se og betale i den ene valuta, som du selv kan vælge.

Aktivér lokale valutaer for markeder med flere lande

Når du opretter et marked med flere lande, er lokale valutaer aktiveret som standard. Hvis lokale valutaer er deaktiveret i et marked, kan du aktivere lokale valutaer igen.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Markeder i Shopify-administratoren.

2. Klik på Administrer ud for markedets navn.

3. Klik på Administrer ud for Valutaer og priser.

4. Vælg Til under valgmuligheden Brug lokale valutaer.

5. Klik på Gem.

Deaktiver lokale valutaer for markeder med flere lande

Du kan deaktivere lokale valutaer for et marked med flere lande. Når lokale valutaer er deaktiveret, vil alle dine kunder i dette marked handle i markedets grundvaluta eller en anden grundvaluta, som du selv kan vælge.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Markeder i Shopify-administratoren.

2. Klik på Administrer ud for markedets navn.

3. Klik på Administrer ud for Valutaer og priser.

4. Vælg Fra under valgmuligheden Brug lokale valutaer.