Tilføjelse af værdier til metafelter

Når du har tilføjet en definition for metafeltet, skal du tilføje værdierne for metafeltet på de tilsvarende sider i Shopify-administratoren. Hvis du f.eks. opretter en definition for et metafelt for produkters udløbsdato, skal du angive de specifikke værdier for udløbsdatoerne på produktsiderne i Shopify-administratoren. Når du føjer værdier til dine metafelter, får du mulighed for at gemme specialiserede oplysninger til intern sporing eller til visning i din webshop.

Dine fastgjorte metafelter vises i en redigerbar tabel på siderne i din Shopify-administrator i samme rækkefølge, som de vises i på din liste med Definitioner for metafelter. Alle metafelter viser det navn, som du valgte, da du oprettede definitionen for metafeltet. Du kan klikke på alle rækker i tabellen for at vise metafeltets type og dets beskrivelse, og derefter kan du angive en værdi.

Metafelter kan kun acceptere understøttede værdier for deres indholdstype. Få mere at vide om understøttede værdier for almindelige typer af metafelter under Metafelter – indholdstyper og værdier.

Eksempler på procedurer til tilføjelse af almindelige metafelttyper

Den procedure, du følger for at føje værdier til et metafelt, afhænger af indholdstypen for dette metafelt. Metafelter for produkters udløbsdatoer og kunders fødselsdatoer bruger f.eks. begge indholdstypen Dato.

Følgende eksempler beskriver de trin, du skal følge, for at føje værdier til metafelter med forskellige indholdstyper.

Farve

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.

2. Klik på metafeltet for farve, og klik derefter på Vælg farve.

3. Vælg en farve ved at gøre et af følgende:

• Brug farvevælgeren til at vælge en farve.
    • Angiv en RGB-farveværdi i feltet Farve.
  4. Klik på Gem.

Dato

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.

2. Klik på metafeltet for dato, og brug derefter kalenderen til at vælge en dato.

3. Klik på Gem.

Dato og klokkeslæt

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.

2. Klik på metafeltet for dato og klokkeslæt.

3. Klik på kalenderen for at vælge en dato, og klik derefter på feltet for klokkeslæt for at vælge et tidspunkt.

4. Klik på Gem.

Mål

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.

2. Klik på metafeltet for mål, og angiv derefter en værdi.

3. Vælg en måleenhed på listen.

4. Klik på Gem.

Vægt

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.

2. Klik på metafeltet for vægt, og angiv derefter en værdi.

3. Vælg en måleenhed på listen.

4. Klik på Gem.

Mængde

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.

2. Klik på metafeltet for volumen, og angiv derefter en værdi.

3. Vælg en måleenhed på listen.

4. Klik på Gem.

5. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.

Tal

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.

2. Klik på metafeltet for antal, og angiv derefter en værdi.

3. Klik på Gem.

Bedømmelse

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.

2. Klik på metafeltet for bedømmelse, og angiv derefter en værdi.

3. Klik på Gem.

Produktreference

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.

2. Klik på metafeltet for produktreference.

3. Klik på Vælg produkt, og vælg derefter et produkt på listen.

4. Klik på Gem.

Reference til produktvarianter

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.

2. Klik på metafeltet for produktvariantreference.

3. Klik på Vælg variant, og vælg derefter en produktvariant på listen.

4. Klik på Gem.

Filreference

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.

2. Klik på metafeltet for filreference, og klik derefter på Vælg billede eller Vælg fil.

3. Valgfrit: Hvis du vil uploade en fil fra din enhed, skal du klikke på Upload billede eller Upload fil, vælge en fil på din enhed og derefter klikke på Åbn.

4. Vælg den fil, du vil tilføje, og klik derefter på Udført.

5. Valgfrit: Hvis du vil føje alternativ tekst til et billede, skal du klikke på forhåndsvisningen af billedet, angive en beskrivelse i feltet Alternativ tekst og derefter klikke på Udført.

6. Klik på Gem.

Sidereference

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.

2. Klik på metafeltet for sidereference.

3. Klik på Vælg, og vælg derefter en side i din webshop.

4. Klik på Gem.

Webadresse

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.

2. Klik på metafeltet for webadresse, og angiv derefter en gyldig webadresse.

3. Klik på Gem.

Tekst med enkelt linje eller flere linjer

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.

2. Klik på metafeltet for tekst.

3. Afhængigt af hvordan du har konfigureret din metafeltdefinition, skal du gøre ét af følgende:

• Skriv din tekst.
    • Klik på Vælg en mulighed, og vælg derefter en forudindstillet mulighed på listen.
  4. Klik på Gem.

Sandt eller falsk

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.

2. Klik på metafeltet for sandt eller falsk, og vælg derefter Sandt eller Falsk.

3. Klik på Gem.

JSON

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.

2. Klik på metafeltet for JSON, og angiv derefter dine data.

3. Klik på Gem.

De næste trin, når du har føjet værdier til metafelter

Når du har føjet værdier til dine metafelter, kan du knytte dine metafelter til dit tema for at vise de tilpassede oplysninger i din webshop.