Masseredigering af metafelter for produkter

Du kan bruge værktøjet til masseredigering til at foretage ændringer i flere metafelter for produkter på én gang. Du kan ikke masseredigere metafelter for kollektioner, kunder, ordrer, sider, blogs eller blogopslag.

Hvis du bruger webbrowseren Microsoft Edge til at masseredigere metafelter for produkter, kan det forårsage fejl på grund af en begrænset webadresselængde. Overvej at bruge andre webbrowsere, som f.eks. Chrome, Firefox eller Safari.

Masserediger produktmetafelter

Du kan vælge de produkter, du vil masseredigere, på siden Produkter i Shopify-administratoren.

Programmet til masseredigering viser de produkter, du har valgt, og nogle af deres egenskaber i en tabel. Du kan ændre, hvilke produktegenskaber der vises i tabellen. Hver kolonne i tabellen repræsenterer en produktegenskab, som f.eks. pris, SKU og specifikt produktmetafelt. Hver række i tabellen repræsenterer et valgt produkt.

Når du har valgt de produktegenskaber, du vil redigere, kan du klikke på felterne i editoren for at skrive nye data eller redigere eksisterende data.

Trin:

1. Klik på Produkter i Shopify-administratoren.
  2. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge hvert produkt, du vil redigere.
  3. Klik på Rediger produkter.
  4. Klik på Kolonner.
  5. I afsnittet METAFELTER skal du vælge de metafelter, som du vil redigere samlet.
  6. Klik og skriv i et felt i tabellen for at redigere produktmetafeltet for det pågældende produkt.
  7. Klik på Gem. Hvis der opstår fejl, skal du rette dem og derefter klikke på Gem igen.