Sletning af metafelter

Hvis du ikke længere vil vise et metafelt i en del af din butik, kan du slette definitionen for metafeltet og alle dets tilknyttede værdier.

Slet en definition for et metafelt og alle dets tilknyttede værdier

1. Gå til Indstillinger > Metafelter i din Shopify-administrator.
  2. I afsnittet Administrer metafelter skal du vælge den kategori af metafelter, som indeholder den definition for metafelter, du vil slette.
  3. Klik på den definition for metafelter, du vil slette.
  4. Klik på Slet, og klik derefter på Slet igen for at bekræfte.