Visning af metafelter i webshop

Når du har tilføjet definitioner for metafelter og tildelt metafeltværdier til dele af din butik, kan du knytte metafelterne til dit tema for at vise dine specialiserede oplysninger i webshoppen på flere forskellige måder. Hvis du f.eks. sælger lys, vil du muligvis gerne vise, hvor mange timer, lysene kan brænde, på deres produktsider. Hvis du f.eks. har en dagligvarebutik, vil du muligvis gerne vise udløbsdatoen for varer på dåse.

Andre eksempler på specialiserede oplysninger, som du kan vise i din webshop, omfatter følgende:

• delnumre
  • farveprøver
  • produkternes udgivelsesdato
  • relaterede produkter eller varianter
  • produkternes stjernebedømmelse
  • filer til download

Hvis du har et Online Store 2.0-tema, såsom Dawn, det gratis Shopify-tema, kan du knytte de fleste metafelter til dit tema ved hjælp af temaeditoren. Hvis du bruger et ældre tema eller vil tilføje metafelttyper, som ikke understøttes af dit tema, kan du redigere din temakode eller ansætte en Shopify-ekspert til at hjælpe dig.

Knyt metafelter til dit tema ved hjælp af temaeditoren

Hvis dit tema understøtter metafelter, kan du vælge, hvordan du vil vise metafelter i din webshop ved hjælp af temaeditoren. Du kan se, hvilke metafelter der er tilgængelige i dit tema under temaets dokumentation eller ved at kontakte udvikleren af dit tema.

Du kan knytte metafelter til dit tema ved at tilføje afsnit eller blokke, der understøtter dynamiske kilder. Afsnittet Produktoplysninger kan f.eks. understøtte metafelter for produkter.

Når du har tilføjet et afsnit eller en blok, kan du vælge et enkelt metafelt ved at klikke på ikonet for tilknytning af dynamiske kilder:

Tilknyt dynamisk kilde (ikon)

Hvis ikonet for tilknytning af dynamiske kilder viser +, kan du tilføje op til 20 metafelter ved at klikke på ikonet og derefter vælge ét metafelt ad gangen:

Indsæt ikon for dynamisk kilde

Du kan finde en trinvis vejledning under Brug af metafelter og dynamiske kilder.

Tilføjelse af metafelter via redigering af temakode

Hvis du vil redigere din temakode for at vise metafelter i din webshop, kan du bruge Liquid til at henvise til metafelter på dine sideskabeloner.

Du bør kun redigere temakode, hvis du har kendskab til koderedigering. Hvis du har brug for hjælp til redigering af din temakode, kan du ansætte en Shopify-ekspert fra Shopify Experts Marketplace.