Migrering af metafelter til en definition

Hvis du vil føje valideringsregler til et eksisterende sæt med metafelter, kan du migrere metafelterne til en definition. Når du opretter en tilpasset definition for et eksisterende sæt med metafelter, forhindrer de angivne valideringsregler, at du eller dine apps tilføjer ugyldige værdier.

Du kan migrere dine metafelter ved at tilføje en tilpasset definition for et sæt med metafelter, som har et bestemt navneområde og nøgle. Når du har oprettet en definition, skal du muligvis rette dine metafeltværdier, hvis værdierne for de eksisterende metafelter ikke matcher definitionen.

Du kan kun tilføje definitioner for de sæt af metafelter, der har et navneområde og en nøgle i det korrekte format. Hvis dit navneområde og din nøgle indeholder specialtegn, kan du ikke migrere dette sæt af metafelter til en definition.

Opret en definition for sæt med metafelter, der endnu ikke har en definition

1. Gå til Indstillinger > Metafelter i din Shopify-administrator.
  2. I afsnittet Administrer metafelter skal du vælge den kategori, der indeholder de metafelter, du vil redigere.
  3. Vælg det navneområde og den nøgle, som du vil oprette en definition for, på siden Definitioner for metafelter.
  4. Angiv følgende oplysninger for definitionen for dit metafelt:

1. Angiv et navn til din definition i feltet Navn.
    2. Valgfrit: Angiv en beskrivelse af dine metafelter i feltet Beskrivelse.
  5. Klik på Vælg indholdstype, og vælg derefter den indholdstype, der er det bedste match for dine metafeltværdier, i rullemenuen.

6. Konfigurer indholdstypen og valideringsoplysningerne:

1. Hvis indholdstypen har yderligere konfigureringsindstillinger, skal du vælge den rette indstilling for metafeltet. For eksempel: Målingstype.
    2. Konfigurer Yderligere regler for din definition i afsnittet Validering.
    3. Vælg en standardenhed, hvis indholdstypen indeholder afsnittet Standarder.
  7. Klik på Gem.

8. Gennemgå valideringsresultaterne, og klik derefter på Gem og fortsæt.

Hvis nogle af dine metafeltværdier ikke matcher din nye definition, skal du rette dine metafeltværdier. Når du har gemt din definition, bliver du automatisk videresendt til programmet til masseredigering, hvor du kan gennemgå og rette eventuelle valideringsfejl.

Næste trin

Når du har tilføjet definitioner for dine metafelter, kan du gøre følgende: