Hvad du skal overveje, når du overflytter

Der er en række overvejelser, du skal være opmærksom på, når du overflytter din butik til Shopify:

• Protokoluafhængige aktiver
  • Webadresse-omdirigeringer
  • Kundeadgangskoder
  • Blogopslag og artikler

Fjern specifikke protokoller fra dine aktiver

Sørg for, at alle dine butiksaktiver (temafiler, typografiark eller billeder) altid er tilgængelige ved at fjerne specifikke protokoller som f.eks. http: og https: fra deres webadresser.

Konfigurer omdirigeringer

Sørg for at få konfigureret webadresse-omdirigeringer for sider, som kunderne kan have bogmærket. Det vil minimere risikoen for at miste kunder, der vender tilbage til en side og opdager, at den ikke længere er tilgængelig, efter du er overflyttet til Shopify.

Bemærk: Du kan importere og eksportere webadresse-omdirigeringer på siden Webadresse-omdirigeringer, hvilket er særligt nyttigt, hvis du har brug for at administrere et stort antal omdirigeringer. Du kan få mere at vide om omdirigeringer i Webadresse-omdirigeringer

Fremgangsmåde:

1. Log ind på den platform, som du overflytter fra.
  2. Find afsnittet Webadresse-omdirigeringer i dine kontoindstillinger. Placeringen af dette varierer efter platformen. Hvis du ikke kan se, hvor du skal tilføje webadresse-omdirigeringer, kan du søge i hjælpen til den platform, du overflytter fra.
  3. Indtast din tidligere webadresse i feltet from og en ny Shopify-webadresse i feltet to.
  4. Gentag denne proces for alle de webadresser, du vil omdirigere.

Eksempel på konfiguration af omdirigeringer af webadresser under overflytning

Daniel overflytter sin webshop med tøj til Shopify. Hans bedst sælgende produkt er en ternet skjorte med knapper foran. Et link til skjorten er for nylig blevet delt på en populær blog og genererer en masse trafik, men linket er til hans gamle butik. For at sikre, at han ikke mister potentielle kunder, konfigurerer Daniel en webadresse med omdirigering for denne produktside ved at gøre følgende:

1. Han logger ind på sin oprindelige e-handelsplatform og går til afsnittet Webadresse-omdirigeringer.
  2. Han klikker på Tilføj ny webadresse-omdirigering.
  3. I feltet Omdiriger fra indsætter han den oprindelige webadresse til produktsiden:http://www.example.oldstore.com/plaid-button-up
  4. I feltet Omdiriger til indsætter han den nye webadresse til produktsiden i Shopify:http://www.example.shopify.com/products/plaid-button-up
  5. Han klikker på Tilføj omdirigering.

Kunder, der klikker på linket til Daniels bedst sælgende produkt i hans oprindelige webshop, omdirigeres nu automatisk til samme produktside i hans nye Shopify-butik.

Kundeadgangskoder

Da adgangskoder er krypterede, kan du ikke overflytte kundeadgangskoder til Shopify fra andre platforme. Derfor overføres der kun kundeposter til Shopify, og ikke kundekonti.

Blogopslag og artikler

Du kan bruge de værktøjer, der er integreret i Shopify, til at overflytte dine blogopslag og artikler. Du skal dog bruge en relativ sti til at erstatte indlejrede billeder i blogopslag. Du kan overveje at hoste mediefiler eksternt eller via en app fra Shopify App Store for at hjælpe med overflytningen.