Migrering fra ShopKeep til Shopify

Du kan bruge appen Store Importer til at migrere dine ShopKeep-produkter til Shopify. Du skal eksportere dine data fra ShopKeep, før du kan importere dem til Shopify.

Trin 1: Eksportér din butiks data fra ShopKeep

Eksportér dine produktdata fra dit backoffice i ShopKeep. Hvis du vil have detaljeret vejledning, kan du se ShopKeeps supportsider.

Trin 2: Importér dine butiksdata til Shopify

Når du har importeret dine produktdata fra ShopKeep, skal du importere den eksporterede fil til Shopify.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Apps > Store Importer i din Shopify-administrator.

2. Klik på Tilføj fil på siden Store Importer, og vælg den eksporterede fil.

Hvis platformen, der nævnes på siden Store Importer, ikke er din butiks platform, skal du rulle ned til bunden af siden og klikke på Vælg en anden platform. Du kan derefter vælge ShopKeep i rullemenuen.

1. Klik på Fortsæt import > Importér.

Trin 3: Gennemgå og opdater dine importerede data

Bemærk: Hvis du oplever problemer med din CSV-import, kan du gennemse løsninger på almindelige problemer i forbindelse med CSV-import af produkter.

Følgende afsnit beskriver nogle af de ting, som du kan opleve, når du importerer dine ShopKeep-data til Shopify:

Importen lykkedes med ændringer

Når din import er fuldført, viser siden med importoversigten oplysninger om din import. Se eventuelle meddelelser om fejl i afsnittet med gennemgang i din importoversigt. Du kan redigere dine importerede oplysninger manuelt ved at klikke på Se varer ud for disse beskeder.

Nogle produkter blev ikke importeret

Hvis nogle af dine produkter ikke blev importeres, kan du tilføje produkterne manuelt.

Produkterne blev importeret, men de er ikke blevet udgivet

Hvis nogle af dine produkter i ShopKeep havde indstillet deres produktsynlighed til skjult, da du eksporterede dine data, skjules disse produkter også, når de importeres til Shopify. Hvis du ikke vil skjule et produkt, kan du gøre det tilgængeligt på salgskanaler efter eget valg.

Importerede produkter har ikke længere deres dimensioner

Hvis dine kunder skal bruge dimensioner på dit produkt, skal du føje dimensionerne direkte til produktbeskrivelsen.

Tjenester importeres som fysiske produkter

Hvis du havde tjenester på dit ShopKeep-site, importeres disse som fysiske produkter i din Shopify-butik og indeholder ikke leveringsmuligheder. Hvis dine tjenester kræver reservering eller abonnementer, skal du installere en passende app, som understøtter dette.

Importér data oven i en eksisterende import

Hvis du mener, at du ikke har fået alt med i din tidligere import, kan du importere dine butiksdata igen oven i din nuværende import ved at klikke på Start en ny import.

• Hvis din Shopify-butik eller tidligere import allerede indeholder kunder, bliver disse opdateret. Kunderne matches først efter mailadresse og derefter efter telefonnummer, hvis der ikke er match på mailadressen. Hvis der findes et match, opdateres den eksisterende post på følgende måde:

• Statusser for skattefritagelse og statusser for abonnement på markedsføring overskrives.
    • Tags, adresser og bemærkninger fra importen tilføjes.
    • Hvis felterne fornavn, efternavn eller telefonnummer bliver tilføjet, hvis de er tomme i den eksisterende post, men inkluderet i den importerede.
  • Hvis en import indeholder produkter, som allerede findes i din Shopify-butik, springes de matchende produkter over i importen og importeres ikke. En liste over de varer, der er sprunget over, vises i importoversigten, når importen er gennemført.

Slet en import af butiksdata

Hvis du ikke er tilfreds med en dataimport, kan du slette den. Hvis din dataimport f.eks. indeholder mange mislykkede emner, kan det være nyttigt at fjerne denne import og prøve igen. Du kan kun slette din seneste import. Vent indtil dataene er helt slettet, før du starter en ny import.

Fremgangsmåde

1. Klik på Slet import på siden Importen er fuldført.

2. Klik på Slet import i dialogboksen Slet import.

Når alle dine importerede filer er slettet, skal du klikke på Start en ny import for at starte en anden import.

Overvejelser for kundeadgangskoder

Da adgangskoder er krypterede, kan du ikke migrere kundeadgangskoder til Shopify fra andre platforme. Derfor migreres der kun kundeposter til Shopify, og ikke kundekonti.