Konfiguration af den helt nye Amazon-salgskanal

Når du begynder onboardingen til Amazon-salgskanalen, vil du se en onboardingtjekliste. Hvis du ikke kan se tjeklisten, skal du knytte din Amazon-konto til Shopify og angive din valuta.

Bemærk: Du skal opdatere din Amazon-kanal, før du starter onboardingen. ellers vil lagersynkronisering og ordretilknytning ikke blive aktiveret. Klik på knappen Opdater, og udfør straks punkterne på onboardingtjeklisten i rækkefølge.

Trin

1. Se, om du har produktopslag på Amazon:
  2. Vælg Opret Amazon-opslag, hvis du har brug for at oprette opslag.
  3. Vælg Jeg har Amazon-opslag, hvis du ikke har det.

4. Vælg den SKU-valgmulighed, der bedst beskriver produkterne i din Shopify-butik.

5. Klik på Åbn lagerindstillinger, og vælg dine præferencer for lagerstyring.

6. Klik på Gem.

7. Klik på Åbn indstillinger for automatisk tilknytning, og vælg dine præferencer for automatisk tilknytning.

8. Klik på Gem.

Når du har gennemført opsætningen, starter synkroniseringen af dine indstillinger baseret på dine indstillinger. Det kan tage op til en time, før denne første synkronisering fuldføres.