Sådan opsætter du Amazon-salgskanalen

Alle ordrer med dine produkter, som er afgivet på Amazon, synkroniseres automatisk med Shopify, når du har aktiveret Amazon-salgskanalen.

Hvis du vil bruge Amazon-salgskanalen, skal du have en Professional Seller Account i Amazon Seller Central. Amazon opkræver en månedlig abonnementssats og gebyrer pr. vare for salg. Hvis du har spørgsmål om salgsgebyrer, kan du kontakte Amazon Support.

Aktivér salgskanalen

Du kan aktivere Amazon-salgskanalen direkte fra din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Opret forbindelse til Amazon på siden Amazon-konto.

2. Følg instruktionerne for at tillade deling af oplysninger mellem dine Shopify- og Amazon Seller Central- konti. Du bliver omdirigeret til din Shopify-administrator, når du er færdig. Bekræft adgang for udviklere til Shopify i afsnittet User Permissions (Brugertilladelser) på din Amazon Seller Central-konto.

Kom godt i gang med at sælge på Amazon

Hvis du ikke har prøvet at sælge via Amazon før, skal du muligvis indstille valgmulighederne på din Amazon Seller Central-konto.

Du kan bruge Amazon-salgskanalen på tre forskellige måder:

• Hvis du sælger et produkt i en webshop i Shopify, der er identisk med ét, der allerede sælges på Amazon, men som ikke sælges af dig, kan du oprette et tilbud for det pågældende produkt. Det er den mest enkle måde at bruge Amazon-salgskanalen på.

• Du skal oprette en ny produktside, hvis du vil sælge en unik produktvariant eller et brand, som du ejer, der ikke allerede findes på en produktside på Amazon. Der oprettes automatisk et tilbud om at sælge dit produkt, når du opretter en produktside i Amazon-salgskanalen.

• Du kan knytte Shopify til dine eksisterende Amazon-produktsider, hvis du allerede har produktsider med de samme produkter både i Shopify og på Amazon.

Afbryd forbindelsen til Amazon-kanalen

Hvis du vil afbryde forbindelsen til din Amazon Seller-konto, kan du opdatere dine indstillinger på Amazon-salgskanalen i din Shopify-administrator.

Hvis du frakobler din Amazon Seller-konto i Shopify-administrator, synkroniseres dine produkt- og ordreoplysninger ikke længere med din Shopify-administrator. Dine produkt- og ordreoplysninger fjernes ikke fra Amazon. Du kan genoptage synkroniseringen af dine produkt- og ordreoplysninger ved at genoprette forbindelsen mellem din Amazon Seller-konto og Amazon-salgskanalen.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Klik på AmazonApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Account (Konto).

5. Klik på Afbryd forbindelse i afsnittet Amazon-konto.