Krav til Amazon-salgskanalen

Sørg for, at du opfylder kravene til berettigelse, inden du begynder at bruge Amazon-salgskanalen. Hvis du er berettiget, kan du aktivere salgskanalen i din Shopify-administrator.

Det er gratis at tilføje Amazon-salgskanalen i Shopify, men du skal bruge en Amazon Professional Seller-konto for at bruge den. Du bliver opkrævet et månedligt gebyr af Amazon samt et henvisningsgebyr baseret på dit produkts kategori. Hvis du har spørgsmål om salgsgebyrer, kan du kontakte Amazon support.

Du kan føje én Shopify-butik til én Amazon Professsional Seller-konto. Hvis du har flere butikker, skal du oprette en separat Amazon Professsional Seller-konto til hver butik.

Krav til berettigelse

Du skal opfylde følgende krav til berettigelse, hvis du vil bruge Amazon-salgskanalen:

• Du har en Professional Seller-konto i Amazon Seller Central, og du har aktiveret salg på Amazon.com eller Amazon.ca. Amazon opkræver et månedligt abonnement og gebyrer for salg.
  • Du sælger i USD (for Amazon.com) eller i CAD (for Amazon.ca). Du kan kun bruge Amazon-salgskanalen med det område, der matcher din butiksvaluta på Shopify.
  • Din returpolitik er lige så god eller bedre end Amazons returpolitik.
  • Du har et aktivt Shopify-abonnement.

Bemærk: På nuværende tidspunkt kan du ikke bruge Amazon-salgskanalen med tilbud fra Fulfillment by Amazon (FBA) eller Seller Fulfilled Prime (SFP). Du skal i stedet behandle ordrer fra Amazon-salgskanalen manuelt i din Shopify-administrator. Hvis du bruger FBA eller SFP til produkter, der er opslået via Amazon Seller Central, vil de ikke blive vist på Shopify som links, der kan klikkes på. Dette sker, fordi Amazon-salgskanalen ikke understøtter FBA- eller SFP-tilbud.

Godkendelse til salg i en kategori

Du skal muligvis godkendes til at sælge i den kategori, der passer til dine produkter. Du skal bruge Amazon-salgskanalen til at oprette opslag for produkter i følgende kategorier. Kategorierne er forskellige for salg på Amazon.com og Amazon.ca:

Kategorier på Amazon.com:

• Tøj, sko og smykker
  • Kunst, håndværk og syning
  • Hjem og køkken
  • Terrasse, græsplæne og have
  • Sport og udendørsaktiviteter
  • Sundhed og husholdning
  • Legetøj og spil
  • Skønhed og personlig pleje
  • Elektronik

Kategorier på Amazon.ca:

• Tøj og tilbehør
  • Hjem og køkken
  • Elektronik
  • Sundhed og personlig pleje
  • Sport og udendørsaktiviteter
  • Skønhed og personlig pleje
  • Legetøj og spil
  • Smykker
  • Terrasse, græsplæne og have

Bemærk: Opslag i elektronikkategorien på Amazon understøtter ikke varianter. Hvis du føjer en variant til et opslag i elektronikkategorien via Amazon-salgskanalen, oprettes der et særskilt opslag.

Du kan stadig oprette nye opslag for produkter i andre kategorier direkte i Amazon Seller Central og derefter linke dem til Shopify.