Messenger

Bemærk: Fra og med den 30. august 2021 understøttes Messenger-salgskanalen ikke længere af Shopify. Hvis du vil fortsætte med at bruge Messenger sammen med Shopify, skal du føje Facebook Messenger til Facebook-kanalen.

Du kan bruge salgskanalen Messenger til at give kunderne mulighed for at shoppe direkte fra samtaler i Messenger og til at besvare dine kunders spørgsmål i en enkelt beskedtråd. Kunderne kan også modtage automatiske meddelelser om deres ordrer i Messenger.

Kunder kan kontakte dig ved at klikke på Send os en besked fra din webshop eller ved at klikke på Besked på din virksomheds Facebook-side.