Sådan tilpasser du automatiserede beskeder i Messenger

Når du har tilføjet Messenger-kanalen, kan du redigere de automatiserede beskeder, som dine kunder modtager i Messenger, og den Messenger-menu, der vises i chatsamtaler.

Tilpas dine automatiserede beskeder i Messenger

Når du bruger Messenger-salgskanalen, modtager kunder automatiserede ordrebekræftelser og opdateringer i Messenger. Du kan tilpasse disse automatiserede beskeder fra siden Tilpasninger i Shopify.

Fremgangsmåde:

1. Find afsnittet Meddelelsesskabeloner på siden Tilpasninger, og vælg navnet på den skabelon, du vil ændre: - Ordrebekræftelse
    • Opdatering vedrørende levering
    • Forsendelsen er ude til levering
    • Forsendelsen er leveret
    • Velkomsthilsen
    • Introduktion til kollektioner
    • Produktmeddelelser
    • Introduktion til muligheder
    • Ingen produkter
  1. Skriv den tekst, du vil have vist i den automatiserede besked, på siden Rediger besked. Nogle valgmuligheder, som f.eks. Opdatering vedrørende levering, giver dig mulighed for at tilpasse den knapversion, der vises i chatten.
  2. Når du er færdig, skal du klikke på Gem.

Tilpas Messenger-menuen

Du kan tilpasse den menu, der vises i Messenger, når en kunde starter en samtale med din butik. Standardmenuen indeholder knapper med teksten Shop nu, Se website og Få mere at vide. Du kan ændre knapnavnene, deaktivere eller aktivere knapperne Se websitelink eller Tilpasset besked og tilpasse indstillingerne for knapperne på siden Tilpasninger i Shopify.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tilpas menu i afsnittet Messenger-menu.
  2. Foretag dine ændringer:

- Hvis du vil ændre teksten, der vises på en knap, skal du skrive din tekst i et af felterne til Knapnavn. - Hvis knappen med websitelinket skal dirigere til en webadresse, skal du skrive webadressen i feltet Websitelink. - Hvis du vil angive en automatiseret besked til dine kunder, skal du skrive beskeden i afsnittet TILPASSET BESKED. - Markér eller fjern markeringen af felterne i afsnittene BESØG WEBSITELINK eller TILPASSET BESKED for at aktivere eller deaktivere disse knapper. Du kan ikke deaktivere knappen SHOP NU.

1. Klik på Gem.