Sådan føjer du knappen Send os en besked til din webshop

Hvis du bruger Messenger-kanalen, kan du føje en Send os en besked-knap til din webshop, så dine kunder nemt kan kontakte dig ved hjælp af Facebook Messenger:

Kunder kan klikke på knappen for at sende en besked til dig via Facebook Messenger.

Bemærk: Hvis din Facebook-side ikke er udgivet, kan dine kunder muligvis indlede samtaler med din webshop via knappen Send os en besked, men du kan ikke besvare dem. Se, hvordan du udgiver din Facebook-side.

Aktivér knappen Send os en besked

Når du aktiverer knappen Send os en besked, vises knappen på alle sider i din webshop, med undtagelse af betalingssiden.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Aktivér i afsnittet for knappen Send os en besked.

Tilpas knappen Send os en besked

Når du har aktiveret knappen Send os en besked, kan ændre knappens design, placering og størrelse fra siden Tilpasninger.

Fremgangsmåde:

1. Brug rullelisterne i afsnittet Send os en besked til at vælge design, placering og størrelse af knappen Send os en besked i din webshop på siden Tilpasninger:

2. Når du har foretaget ændringerne, skal du klikke på Gem.

Hvis du klikker på Se i din butik, kan du se, hvordan de valg, du har foretaget, ser ud i webshoppen. Du kan ændre disse indstillinger igen når som helst.

Bemærk: Du kan bruge Messenger-kanalen med Shopify Ping. Her kan du læse og besvare alle beskeder fra kunder via Ping på en iOS-enhed. Få mere at vide om Shopify Ping.

Deaktiver knappen Send os en besked

Hvis du ikke vil have vist knappen Send os en besked i webshoppen, kan du deaktivere den på siden Tilpasninger.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Deaktiver i afsnittet Send os en besked på siden Tilpasninger:

Du kan aktivere knappen Send os en besked når som helst.