Sådan sender du ordreopdateringer og svar

Når du har tilføjet Messenger-salgskanalen i din Shopify-administrator, kan dine kunder tilmelde sig Messenger-opdateringer fra din butik. Dette gøres under betalingsprocessen. De modtager en ordrebekræftelse, en meddelelse om at ordren er ude til levering, samt opdateringer vedrørende levering. De kan også købe andre produkter direkte via samtaler i Messenger.

Sender meddelelser om ordrer og levering

Kunder kan se en Messenger-widget på betalingssiden i din butik, hvor de kan tilmelde sig opdateringer fra Messenger. Hvis dine kunder vil se denne Messenger-widget, skal de være logget ind på deres Facebook-konto i deres browser, når de betaler i din butik.

Kunder modtager deres ordrebekræftelse, meddelelser om at pakken er ude til levering samt leveringsopdateringer i Messenger, når de har fortaget dette tilvalg. De skal foretage et separat tilvalg for en ny ordre, næste gang de køber noget hos dig.

Bemærk: Du kan tilpasse disse beskeder fra Messenger-kanalens side Tilpasninger i din Shopify-administrator.

Kunder kan slå muligheden for at modtage opdateringer fra ved at vælge Indstillinger for ordreopdateringer i Messenger-menuen. Dine kunder modtager en ny besked, hvor de bliver bedt om at vælge at Slå ordreopdateringer fra eller at Fortsætte med at modtage opdateringer.

Slå meddelelser fra for en Facebook-bruger

Ordreopdateringerne kan blive sendt til den forkerte Facebook-bruger via Messenger, hvis en kunde ved et uheld afgiver en ordre, mens vedkommende er logget ind på den forkerte Facebook-konto og tilvælger opdateringer. Det kan være forvirrende for den Facebook-bruger, som ikke har kendskab til ordren. Du kan slå ordreopdateringer, der sendes til den forkerte Facebook-bruger, fra.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på den ordre, som der sendes meddelelser til den forkerte Facebook-bruger om.

3. Klik på Flere handlingerpå siden med ordreoplysninger, og vælg derefter Vis ordrestatusside.

4. Klik på Slå fra i afsnittet Kunde på siden ordrestatus, hvis du vil slå Messenger-opdateringer fra.

Facebook-brugeren vil ikke længere modtage meddelelser om denne ordre.

Sådan svarer du på beskeder

Du kan besvare beskeder fra dine kunder i Messenger. Du kan oprette gemte svar i Facebook, så du nemmere kan holde trit med dine indgående beskeder. Få mere at vide om, hvordan du opretter og bruger gemte svar til dine beskeder.

Hvis du synes, at mængden af indgående beskeder er for overvældende, kan du fjerne Messenger-kanalen, indtil du er på omgangshøjde med dine aktuelle beskeder. Nye kunder kan ikke tilvælge opdateringer eller sende dig beskeder direkte via Messenger, men eksisterende kunder kan fortsat modtage Messenger-opdateringer fra din butik. Du kan tilføje Messenger-kanalen, når du er klar til at modtage beskeder igen. Du kan fortsætte tidligere samtaler, hvis du tilføjer Messenger-kanalen med den samme Facebook-side som tidligere.

Facebooks beskedpolitik

Facebook begrænser antallet af beskeder, som du kan sende til en kunde, hvis han eller hun ikke har sendt Facebook-beskeder til din virksomheds Facebook-side i mere end 24 timer. Nogle beskedtilpasninger vises muligvis ikke for at sikre at ordrebekræftelser og beskeder med opdateringer vedrørende levering sendes. Få mere at vide om Facebooks politik om standardbeskeder og 24-timers vinduet.