Facebook Shop

Bemærk: Du kan ikke få adgang til den kommende funktion Facebook Shops via Facebook Shop-kanalen. Efter den 19. maj 2020 kan Facebook Shop ikke længere installeres via Shopify App Store. Butikker, der har installeret Facebook Shop, kan stadig bruge den, og den kan stadig installeres som en del af konfigurationen af Instagram-kanalen.

Du kan vise dine Shopify-produkter på din Facebook-side ved hjælp af Facebook Shop.

Når du konfigurerer Facebook Shop, opretter Facebook et Shop-afsnit på din Facebook-side, der viser dine Shopify-produkter. Du kan ændre produkter, gennemgå salget og behandle ordrer i Shopify.

Facebook Shop er en salgskanal, der er inkluderet i alle betalte Shopify-abonnementer.

Bemærk: Facebook promoverer gavekort fra kvalificerede detailforretninger til lokale kunder for at hjælpe detailforretningerne under krisen med coronavirus/COVID-19. Du behøver ikke, at have Facebook Marketing-appen for at knytte et gavekortprodukt til Facebook.