Facebook Shop

Du kan vise dine Shopify-produkter på din Facebook-side ved hjælp af Facebook Shop-funktionen i Facebook og Instagram fra Meta.

Når du opsætter Facebook Shop-funktionen, opretter Facebook afsnittet Shop på din Facebook-side. Dine Shopify-produkter vises i afsnittet Shop, så kunderne kan handle på din Facebook-side. Hvis du foretager ændringer i et produkt i Shopify, opdateres ændringerne også i Facebook Shop.

Når din konto er blevet bekræftet af Facebook, vises afsnittet Shop på din Facebook-side. Her vises dine produkter, når Facebook Shop-funktionen er aktiveret i Facebook og Instagram fra Meta. Du kan administrere dine produkter, ordrer og kunder i din Shopify-administrator.

Facebook placerer knappen Shop nu på din primære Facebook-side, som linker til afsnittet Butik på din Facebook-side. Du kan foretage ændringer af knappen på Facebook bl.a. ved at knytte den til din webshop.

Kundeforespørgsler

Dine kunder kan sende beskeder til dig via din Facebook-side ved hjælp af Messenger, og du kan svare som din virksomhed.

Dine kunder kan også kontakte dig via mail ved hjælp af knappen Kontakt sælger på Facebook. Denne knap videresender kundehenvendelser til den mailadresse til kundesupport, som du har angivet i din Shopify-administrator.

Kundeoplysninger

Facebook kræver, at du håndterer de kundeoplysninger, som du indsamler via Facebook Shop, i overensstemmelse med deres Handelsaftale for shopejere.

Betaling

Når betaling på Facebook og Instagram er aktiveret, kan kunderne vælge et produkt og købe det direkte på din Facebook-side. Når betaling på Facebook og Instagram ikke er aktiveret, bliver dine kunder ført videre til din Shopify-butik, hvor de kan lægge produktet i deres indkøbskurv og derefter fortsætte med at shoppe.