Kundeoplevelse

Når din konto er bekræftet af Facebook, vises afsnittet Shop på din Facebook-side. Her vises dine produkter og kollektioner, når de er tilgængelige for Facebook Shop. Du kan administrere dine produkter, ordrer og kunder i din Shopify-administrator.

Facebook placerer knappen Shop nu på din primære Facebook-side, som linker til afsnittet Butik på din Facebook-side. Du kan foretage ændringer af knappen på Facebook bl.a. ved at knytte den til en Shopify-webshop.

Kundeforespørgsler

Dine kunder kan sende beskeder til dig via din Facebook-side ved hjælp af Messenger, og du kan svare som din virksomhed. Hvis du tilføjer Messenger-kanalen, kan dine kunder købe dine produkter direkte i chatsamtalen ved hjælp af et automatiseret system.

Dine kunder kan også kontakte dig via e-mail ved hjælp af knappen Kontakt sælger i deres kvittering og i deres Købshistorik på Facebook. Denne knap videresender kundehenvendelser til den e-mail til kundesupport, som du har registreret på Shopify.

Kundeoplysninger

Facebook kræver, at du håndterer de kundeoplysninger, som du indsamler via Facebook Shop, i overensstemmelse med deres Handelsaftale for shopejere.

Betaling

Når en kunde vælger at købe et produkt på din Facebook-side, bliver vedkommende sendt til betalingsprocessen i Shopify, så han eller hun kan angive sine betalingsoplysninger der. Facebook-kunder kan kun købe ét produkt ad gangen, fordi de automatisk omdirigeres fra Facebook for at betale i Shopify. De modtager automatisk e-mails med bekræftelse af deres ordrer fra din butik, og deres ordrer vises på siden Ordrer i Shopify.