Krav til Facebook og Instagram fra Meta

Hvis du vil installere Facebook og Instagram fra Meta, skal du have en Facebook-konto og en webshop. Hvis du ikke har en Facebook-konto, når du installerer Facebook og Instagram fra Meta i din Shopify-administrator, bliver du bedt om at oprette en.

Du skal muligvis ændre indstillingerne for din butik, før du kan tilføje en salgskanal, fordi der er specifikke krav til berettigelse.

Hvis din butik ikke er kvalificeret til en salgskanal, vises kanalen som Ikke tilgængelig i din Shopify-administrator. Klik på Du kan ikke tilføje denne kanal for at se, hvorfor din butik ikke er kvalificeret.

Betaling på Instagram og Facebook

• Shopify afgør omsætningsskatten for de produkter, du sælger på Instagram, baseret på det skatteregistreringsnummer, som du angiver. Hvis din virksomhed er registreret, skal du angive et gyldigt skatteregistreringsnummer for hver stat, hvor du har en fysisk lokation. Du kan bruge dit Social Security Number (SSN) som dit skatteregistreringsnummer.
  • Når du opsætter dine leveringsoplysninger, skal du angive en standardleveringsmulighed i Indstillinger for levering i Shopify-administrator. Du kan også opsætte andre leveringsmuligheder, såsom fremskyndet levering.
  • Din Facebook-konto skal være knyttet til en bankkonto, så du kan modtage betaling for ordrer, der er afgivet på Facebook og Instagram. Klik på Indstillinger > Betalinger i din Shopify-administrator, og klik derefter på Gå til Facebook for at angive eller redigere dine bankoplysninger på Facebook. Få mere at vide om, hvordan du tilføjer bankoplysninger på Facebook, i Facebooks hjælp.
  • Du skal tilføje en returpolitik for ordrer, der afgives på Facebook og Instagram.
  • Det kan tage op til 48 timer at blive godkendt, når opsætningen er fuldført.
  • Ordrer, der er afgivet på Facebook og Instagram, skal klargøres inden for 30 dage.
  • Du skal give dine kunder et trackingnummer for leveringer.
  • Din returpolitik skal give kunderne mulighed for at returnere varer inden for en periode på minimum 30 dage.
  • Betaling på Facebook og Instagram er et Meta-produkt, så kravene for brug af denne betalingsmetode bestemmes af Meta.
  • Produkter, der sælges på Facebook og Instagram, skal følge Facebooks handelspolitikker.
  • Produkter, der sælges på Facebook og Instagram, skal følge Servicevilkår for Shopify Payments.

Få mere at vide om betalingsmetoder for Facebook og Instagram fra Meta.

Facebook Shop

Du skal overholde visse betingelser, hvis du vil vise produkter på Facebook ved hjælp af Facebook Shop-funktionen i Facebook og Instagram fra Meta:

Bemærk: Facebooks handelspolitik og fællesskabsstandarder definerer reglerne for produkterne og indholdet, der kan vises på Facebook. Få mere at vide om produktkrav til Facebook.