Betalingsmetoder for Facebook-salgskanalen

Hvis du har installeret Facebook-salgskanalen i din butik, kan du vælge at få dine kunder til at gå til betaling i din Shopify-butik eller direkte på Facebook eller Instagram ved hjælp af betaling på Instagram. Du kan se, om du er kvalificeret til betaling på Instagram under Krav til salg med betaling på Instagram. Få mere at vide om, hvordan du konfigurerer betaling på Instagram under Konfiguration af betaling på Instagram.

Hvis du skifter mellem betalingsmetoder, kan det påvirke, hvordan dine kunder går til betaling på Facebook og Instagram. Alle betalingsmetoder har unikke funktioner, som er angivet på denne side, så du kan finde den betalingsmetode, der passer bedst til din butik.

Betaling på Facebook eller Instagram

Gennemgå følgende overvejelser i forbindelse med at få dine kunder til at gå direkte til betaling på Facebook og Instagram:

• Hvis en kunde køber fra din butiks Facebook-side eller Instagram-konto, kan vedkommende vælge Køb nu for at købe produkter direkte på Facebook eller Instagram.
  • Kundens betalings- og leveringsoplysninger gemmes og opbevares sikkert til fremtidig brug.
  • Instagram-brugere kan tagge dine produkter i deres egne opslag, hvilke giver andre kunder muligvis for at købe produktet direkte fra disse opslag.
  • Facebook og Instagram kan sende push-meddelelser, nedtællinger og produktklistermærker til at øge salget af din næste produktlancering.
  • Facebook og Instagram kan aktivere annonce-retargeting når som helst under din kundes rejse.
  • Facebook opkræver et salgsgebyr på 5 % pr. forsendelse eller en fast pris på 0,40 USD for forsendelser på 8 USD eller mindre. Få mere at vide om Facebooks salgsgebyrer. - Der er ingen Shopify-transaktionsgebyrer knyttet til denne betalingsmetode.

• Hvis du vil sælge direkte på Facebook og Instagram, skal du opfylde Facebooks berettigelseskrav for handel. Dette omfatter krav såsom mindst 30-dages returret.

• Beregnede leveringspriser fra transportfirmaer er ikke tilgængelige, når kunder går til betaling på Facebook eller Instagram.

• Der kan ikke anvendes rabatter på salg, der foretages via betaling på Facebook eller Instagram.

• Abonnementer er ikke tilgængelige, når en kunde går til betaling på Facebook eller Instagram.

• De eneste kundeoplysninger, du modtager fra ordren, er kundens navn, e-mailadresse og leveringsadresse. Kunders e-mailadresser må ikke bruges til markedsføringsaktiviteter, hvis de indsamles via betaling på Facebook eller Instagram.

Betaling fra din Shopify-butik

Gennemgå følgende overvejelser i forbindelse med at få dine kunder til at gå til betaling fra din Shopify-butik:

• Hvis en kunde køber fra din butiks Facebook-side eller Instagram-konto, kan vedkommende vælge Se på website for at blive omdirigeret til din Shopify-butik, hvor købet kan gennemføres.
  • Du kan tilpasse dine kunders oplevelse med betalingsprocessen i din webshop. Disse tilpasninger omfatter rabatter og abonnementer, tilpasset branding og meddelelser samt mulighed for forudbestilling.
  • Du kan bruge forbedrede leveringsløsninger, såsom faste leveringspriser og leveringspriser, der er beregnet af transportfirmaer.
  • Der er lavere salgsgebyrer. Salgsgebyrerne baseres på din butiks Shopify-abonnement.
  • Kunder, der køber direkte fra din webshop, er lig med mere trafik ind i din butik, og det kan medføre større køb.