Udvidet katalog

Udvidede kataloger hjælper dine kunder med at kigge og søge efter produkter ved hjælp af kategorier på Instagram og Facebook. Hvis du bruger et udvidet katalog, kan du øge din butiks synlighed. Det udvidede katalog kan også hjælpe med at forbedre dine annonceresultater.

Krav for produktkategorier

Hvis du vil bruge et udvidet katalog, skal du sælge på Instagram og sørge for, at du føjer en Google-produktkategori til alle produkterne i din butik.

Hvis du vil øge synligheden, skal du beskrive den type varer, du sælger, ved at tilføje en produktkategori for hvert enkelt produkt. Facebook accepterer Google-produktkategorier som standardformatet. Du kan føje den korrekte Google-produktkategori til hvert enkelt produkt ved hjælp af programmet til masseredigering af produkter i din Shopify-administrator. Shopify synkroniserer disse data til Facebook sammen med resten af dine katalogdata.

Du skal angive produktkategorier, hvis dine kunder går til betaling på Facebook og Instagram. Et produkts kategori hjælper Facebook med at afgøre, hvor meget dine kunder skal betale i skatter og afgifter eller om et produkt er kvalificeret til en tilpasset returpolitik.

Hvis dine kunder går til betaling i din Shopify-butik, er produktkategorierne valgfrie, men vi anbefaler at bruge dem.

Sådan bruger du Google-produktkategorier

Når dine produkter synkroniseres med Facebook for første gang, udfyldes Google-produktkategorier automatisk for dine produkter for at hjælpe dig godt i gang. Du kan tilføje en Google-produktkategori for produkter, der stadig mangler en kategori, ved hjælp af programmet til masseredigering af produkter. Klik på Se alle produkter i afsnittet Produktstatus på siden Oversigt for at få adgang til programmet til masseredigering. Rediger felterne Google-produktkategori for dine produkter, og klik derefter på Gem. Disse værdier synkroniseres også, næste gang Shopify synkroniserer dine katalogdata med Facebook.