Behandling af ordrer, der afgives via betaling på Facebook og Instagram

Når en kunde køber noget via betaling på Facebook og Instagram, vises ordren på siden Ordrer i Shopify. Du kan finde yderligere oplysninger om ordrer, der afgives via Facebook og Instagram, på siden med ordreoplysninger. Disse oplysninger omfatter ordrens Facebook-id, det betalte beløb og kundens oplysninger. Det tager 30 minutter at synkronisere ordrer, der afgives via Facebook og Instagram, med Shopify.

Klargøring af ordrer

Du skal behandle og administrere ordrer, der afgives via betaling på Facebook og Instagram, på Shopify. I henhold til Facebooks leveringsbetingelser skal du behandle ordrer inden for 30 dage fra den dato, hvor ordren afgives på Facebook eller Instagram. Du skal også angive en tracking- og leveringsbekræftelse for hver ordre.

Brug ikke Facebook Commerce Manager til at markere en ordre som afsendt, udstede tilbagebetalinger eller annullere ordrer. Hvis du gør det, vil du modtage fejlmeddelelser for den relaterede ordre i Shopify. Du kan udstede komplette eller delvise tilbagebetalinger for ordrer fra din Shopify-administrator. Du skal behandle returneringer og udstede en tilbagebetaling inden for 2 dage efter modtagelse af de returnerede produkter.

Få mere at vide om salgsgebyrer for Handelsadministrator i hjælpen til Facebook Business.

Udsted en tilbagebetaling

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på den ordre, du vil refundere.

3. Klik på Returner varer. Hvis ordren er blevet arkiveret, bliver du bedt om at annullere arkiveringen, før du kan fortsætte.

4. Angiv antallet af varer i ordren, der returneres.

5. Vælg én af følgende muligheder i afsnittet Valgmuligheder for levering af returneringer:

- Vælg Opret returlabel for at oprette en returlabel til din kunde. Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis din primære lokation og kundens leveringsadresse begge er i USA. - Vælg Angiv trackingoplysninger, og angiv Trackingnummer og Leveringsfirma, hvis du har disse oplysninger. - Vælg Ingen returlevering for at oprette en returnering uden oplysninger om returlevering.

1. Klik på Opret returnering.