Behandling af ordrer, der afgives via betaling på Facebook og Instagram

Når en kunde køber noget via betaling på Facebook eller Instagram, vises ordren på siden Ordrer i Shopify. Du kan finde yderligere oplysninger om ordrer, der afgives via Facebook og Instagram, på siden med ordreoplysninger. Disse oplysninger omfatter ordrens Facebook-id, det betalte beløb og kundens oplysninger. Når en ordre afgives via Facebook og Instagram, får den tildelt statussen Sat på pause i din Shopify-administrator. Herefter kan ordren klargøres.

Klargøring af ordrer

Ordrer, der afgives via betaling på Facebook og Instagram, skal administreres via din Shopify-administrator. Du kan markere ordrer som afsendt, udstede refusioner og annullere ordrer fra siden Ordrer i din Shopify-administrator. Hvis du udfører disse handlinger i din Facebook Handelsadministrator, vil der vises fejl på ordren i din Shopify-administrator, og du vil muligvis ikke kunne klargøre ordren.

For at opfylde Facebooks leveringsbetingelser skal du klargøre ordrer inden for 30 dage fra den dato, hvor den afgives på Facebook eller Instagram. Sørg for, at du angiver et trackingnummer og en leveringsbekræftelse for hver ordre.

Udsted en tilbagebetaling

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på den ordre, du vil refundere.

3. Klik på Returner varer. Hvis ordren er blevet arkiveret, bliver du bedt om at annullere arkiveringen, før du kan fortsætte.

4. Angiv antallet af varer i ordren, der returneres.

5. Vælg én af følgende muligheder i afsnittet Valgmuligheder for levering af returneringer:

- Vælg Opret returlabel for at oprette en returlabel til din kunde. Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis din primære lokation og kundens leveringsadresse begge er i USA. - Vælg Upload returlabel for at uploade en eksisterende returlabel til din kunde. Upload PDF- eller JPEG-filen med fragtlabelen på siden Tilføj returlabel. Du kan angive et Trackingnummer og et Leveringsfirma, hvis du har disse oplysninger. - Vælg Ingen returlevering for at oprette en returnering uden oplysninger om returlevering.

1. Klik på Opret returnering.