Krav til salg med betaling på Instagram

Din butik skal godkendes af Facebook til at sælge på Instagram, og de produkter, der sælges på Instagram, skal følge Facebooks handelspolitikker. Få mere at vide om produktkrav for salg på Instagram.

Krav til berettigelse

Hvis du vil bruge betaling på Instagram, skal din butik opfylde følgende berettigelseskrav for handel:

Facebook-krav

Betaling på Instagram synkroniserer dine Shopify-produkter med et Facebook-katalog for din virksomhed, så du kan tagge dine produkter på Instagram. Hvis du vil bruge Betaling på Instagram til at synkronisere produkterne med, skal du konfigurere en Facebook Business Manager, som er knyttet til både din virksomheds Facebook-side og din Instagram-konto. Hvis du ikke har en Business Manager eller en Facebook-side for din virksomhed, kan du oprette en, når du konfigurerer Betaling på Instagram.

Facebook Business Manager er et værktøj, som du kan bruge til at organisere og administrere dine virksomhedssider og -konti på ét sted. Få mere at vide om Business Manager i Facebooks hjælp til annoncer.

Indstillinger for Facebook-side

Følgende krav skal opfyldes på Facebook, før du kan tilknytte din Facebook-side:

Om roller og tilladelser på Facebook

Du skal have en administratorrolle for en side, annoncekonto eller Business Manager på Facebook, før du kan få adgang til alle indstillingerne og foretage specifikke ændringer. Sider, annoncekonti og Business Managers har forskellige kontotilladelser, hvilket betyder, at du skal have administratorroller til hver enkelt. Den Business Manager, du vælger i Facebook-kanalen, anses som ejeren af Facebook-siden og Facebook-annoncekontoen under onboarding. Hvis Facebook-annoncekontoen ejes af en anden Business Manager, kan du ikke tilknytte Facebook-annoncekontoen. Hvis du ikke kan tilknytte en ønsket Facebook-annoncekonto, kan du prøve at tilknytte en anden Facebook Business Manager eller oprette en anden Facebook-annoncekonto.

Du kan finde et overblik over Facebooks roller og tilladelser samt links til flere ressourcer i Facebooks hjælp.

Krav til leverings- og returpolitik

Hvis din butik skal godkendes til at sælge på Instagram, skal den opfylde følgende krav til leverings- og returpolitik:

• Du skal afsende produkter, så de leveres inden for 10 dage efter at, ordren er afgivet.
  • Du skal acceptere returneringer i 30 dage, efter produktet er leveret.