Konfiguration af betaling på Instagram

Du kan konfigurere betaling på Facebook og Instagram, når du konfigurerer shopping på Instagram i Facebook-kanalen, eller når som helst via siden Indstillinger i Facebook-kanalen, hvis du har aktiveret shopping på Instagram eller Facebook Shop. Når du har konfigureret betaling på Facebook og Instagram, kan dine kunder købe dine produkter direkte fra din Instagram-virksomhedsside og Facebook-side uden at skulle forlade Instagram- eller Facebook-appen.

Du kan ændre din betalingsmetode mellem Direkte på Facebook eller Instagram eller Din Shopify-webshop i handelsindstillingerne for Facebook-kanalen.

Vigtige overvejelser

• Facebook afgør omsætningsskatten for de produkter, du sælger på Instagram, baseret på det skatteregistreringsnummer, som du angiver. Hvis din virksomhed er registreret, skal du angive et gyldigt skatteregistreringsnummer for hver stat, hvor du har en fysisk lokation. Du kan bruge dit Social Security Number (SSN) som dit skatteregistreringsnummer. Hvis du ikke har en tilknytning til nogle stater, kan Facebook opkræve Market Facilitator-afgifter.
  • Når du konfigurerer dine leveringsoplysninger, skal du angive en standardleveringsmulighed. Du kan også angive andre leveringsmuligheder, såsom fremskyndet levering.
  • Hvis du angiver et maksimalt antal varer pr. pakke, som leveres til standardprisen, bliver dine kunder opkrævet standardprisen hver gang antallet af varer i en ordre overstiger det maksimale antal. Hvis det maksimale antal pr. pakke f.eks. er 10, og kunden bestiller 32 varer, bliver kunden opkrævet standardleveringsprisen fire gange.
  • Du kan oprette en leveringspris, der er baseret på antallet af varer i en ordre ved at vælge Avancerede indstillinger, når du konfigurerer levering.
  • Din Facebook-konto skal være knyttet til en bankkonto, så du kan modtage betaling for ordrer, der er afgivet på Facebook og Instagram. Klik på Indstillinger > Betalinger i din Shopify-administrator, og klik derefter på Gå til Facebook for at angive eller redigere dine bankoplysninger på Facebook. Få mere at vide om, hvordan du tilføjer bankoplysninger på Facebook, i Facebooks hjælp.
  • Du skal tilføje en returpolitik for ordrer, der afgives på Facebook og Instagram.
  • Det kan tage op til 48 timer at blive godkendt, når opsætningen er fuldført.
  • Ordrer, der afgives på Facebook og Instagram, skal behandles inden for 30 dage. Hvis du bruger en tjeneste med print-on-demand, skal du vælge Din Shopify-webshop som din betalingsmulighed, da du ikke har direkte kontrol over behandlingstiderne.
  • Du skal give dine kunder et trackingnummer for leveringer.
  • Din returpolitik skal give kunderne mulighed for at returnere varer inden for en periode på minimum 30 dage.
  • Betaling på Facebook og Instagram er et Facebook-produkt, så kravene for brug af denne betalingsmetode bestemmes af Facebook.

Konfigurer betaling på Facebook og Instagram, når du installerer Facebook-kanalen

1. Klik på Start opsætning i afsnittet Sælg på Instagram på siden Velkommen i Facebook-kanalen.
  2. Tilknyt din Facebook-konto, din Business Manager, din Facebook-side og din professionelle Instagram-konto.
  3. Vælg den betalingsmetode, som du vil have, at dine kunder skal bruge: - Hvis du vil have, at dine kunder skal gå til betaling i din Shopify-webshop, skal du klikke på Din Shopify-webshop og derefter klikke på Gem.

• Hvis du vil have, at dine kunder skal gå til betaling direkte på Facebook eller Instagram, skal du gennemføre følgende trin:
      1. Vælg Direkte på Facebook eller Instagram, og klik derefter på Gem.
      2. Angiv yderligere oplysninger om din butik. Husk at klikke på Gem efter hvert trin.
      3. Konfigurer din standardleveringsmulighed, og opret andre eventuelle leveringsmetoder. Du skal muligvis vælge Avancerede indstillinger for at oprette mere komplekse leveringsmuligheder.
      4. Afslut konfigurationen af dine indstillinger for afgifter og betaling.
      5. Klik på Gem.
  4. Tilknyt din Facebook Handelsadministrator.

5. Gennemgå og acceptér vilkår og betingelser.

6. Klik på Afslut opsætning.

Konfigurer betaling på Facebook og Instagram fra siden Indstillinger i Facebook-kanalen

Hvis du allerede bruger shopping på Instagram eller Facebook Shop i Facebook-kanalen og ønsker at ændre din betalingsmetode, kan du konfigurere betaling på Facebook og Instagram fra siden Indstillinger i Facebook-kanalen.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger i Facebook-kanalen.
  2. Klik på Handelsindstillinger.
  3. Vælg den betalingsmetode, du ønsker, at dine kunder skal bruge, i afsnittet Betalingsmetode. Vælg Direkte på Facebook og Instagram eller Din Shopify-webshop, og klik derefter på Gem.
  4. Klik på Start opsætning.
  5. Tilføj dine butiksoplysninger, og bekræft din butiks adresse og kontaktoplysninger. Klik derefter på Gem.
  6. Tilføj dine skatteoplysninger for stater, og klik på Gem.
  7. Konfigurer dine leveringsoplysninger, og klik på Gem.
  8. Afslut konfigurationen af dine betalingsindstillinger.
  9. Klik på Afslut opsætning.

Næste trin