Opsætning af betaling på Instagram

Du kan opsætte betaling på Facebook og Instagram, når du opsætter shopping på Instagram i Facebook-kanalen, eller når som helst via siden Indstillinger i Facebook-kanalen, hvis du har aktiveret shopping på Instagram eller Facebook Shop. Når du har opsat betaling på Facebook og Instagram, kan dine kunder købe dine produkter direkte fra din Instagram-virksomhedsside og Facebook-side uden at skulle forlade Instagram- eller Facebook-appen.

Du kan ændre din betalingsmetode mellem Direkte på Facebook eller Instagram eller Din Shopify-webshop i handelsindstillingerne for Facebook-kanalen.

Vigtige overvejelser

• Shopify afgør omsætningsskatten for de produkter, du sælger på Instagram, baseret på det skatteregistreringsnummer, som du angiver. Hvis din virksomhed er registreret, skal du angive et gyldigt skatteregistreringsnummer for hver stat, hvor du har en fysisk lokation. Du kan bruge dit Social Security Number (SSN) som dit skatteregistreringsnummer.
  • Når du opsætter dine leveringsoplysninger, skal du angive en standardleveringsmulighed i Indstillinger for levering i Shopify-administratoren. Du kan også opsætte andre leveringsmuligheder, såsom fremskyndet levering.
  • Din Facebook-konto skal være knyttet til en bankkonto, så du kan modtage betaling for ordrer, der er afgivet på Facebook og Instagram. Klik på Indstillinger > Betalinger i din Shopify-administrator, og klik derefter på Gå til Facebook for at angive eller redigere dine bankoplysninger på Facebook. Få mere at vide om, hvordan du tilføjer bankoplysninger på Facebook, i Facebooks hjælp.
  • Du skal tilføje en returpolitik for ordrer, der afgives på Facebook og Instagram.
  • Det kan tage op til 48 timer at blive godkendt, når opsætningen er fuldført.
  • Ordrer, der afgives på Facebook og Instagram, skal klargøres inden for 30 dage. Hvis du bruger en tjeneste med print-on-demand, skal du vælge Din Shopify-webshop som din betalingsmulighed, da du ikke har direkte kontrol over klargøringstiderne.
  • Du skal give dine kunder et trackingnummer for leveringer.
  • Din returpolitik skal give kunderne mulighed for at returnere varer inden for en periode på minimum 30 dage.
  • Betaling på Facebook og Instagram er et Facebook-produkt, så kravene for brug af denne betalingsmetode bestemmes af Facebook.
  • Produkter, der sælges på Facebook og Instagram, skal følge Facebooks handelspolitikker.
  • Produkter, der sælges på Facebook og Instagram, skal følge Servicevilkår for Shopify Payments.

Opsæt betaling på Facebook og Instagram fra siden Indstillinger i Facebook-kanalen

Hvis du allerede bruger shopping på Instagram eller Facebook Shop i Facebook-kanalen og ønsker at ændre din betalingsmetode, kan du opsætte betaling på Facebook og Instagram fra siden Indstillinger i Facebook-kanalen.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger i Facebook-kanalen.
  2. Klik på Handelsindstillinger.
  3. Vælg den betalingsmetode, du ønsker, at dine kunder skal bruge, i afsnittet Betalingsmetode. Vælg Direkte på Facebook og Instagram eller Din Shopify-webshop, og klik derefter på Gem.
  4. Klik på Start opsætning.
  5. Afslut opsætningen af dine Betalingsindstillinger.
  6. Bekræft dine butiksoplysninger, og klik derefter på Gem.
  7. Bekræft din delstatsskat og dine indstillinger for levering. Klik på Gem.
  8. Klik på Afslut opsætning.

Næste trin