Synkronisering af produkter til Facebook for betaling på Instagram

Produktkataloget i Facebook-salgskanalen administrerer alle produkter, der er tilgængelige for Instagram, Facebook og Facebook Marketing. Hvis du gør et produkt tilgængeligt for Facebook-salgskanalen, kan det bruges i alle disse funktioner. Når du bruger betaling på Instagram, er der dog nogle yderligere krav til at kunne tagge dine produkter og få kunder til at kunne gå til betaling på Instagram.

Facebook gennemgår alle de produkter, du gør tilgængelige for Facebook-salgskanalen. Produkter skal godkendes, før de kan vises på Facebook. Hvis du redigerer produktoplysningerne for et produkt, der er godkendt af Facebook, skal dette produkt gennemgås og godkendes af Facebook igen.

Produktkrav

Hvis du vil udgive dine Shopify-produkter i et Facebook-katalog og tagge dem på Instagram, skal produkterne indeholde følgende oplysninger:

• produktbeskrivelse
  • produktbillede
  • Googles produktkategorier
  • produktbetingelse

Produkterne skal også godkendes af Facebook, og de må ikke være begrænsede produkter som beskrevet i Facebooks handelspolitikker.

Løs fejl i forbindelse med publicering af produkter

Når du synkroniserer produkter efter opsætningen af betaling på Instagram, kan du opleve fejl ved udgivelse af produkter. Hvis dine produkter mangler oplysninger, som Facebook har brug for, vil du se en advarsel i afsnittet Produkter på siden Oversigt på Facebook-salgskanalen. Hvis et produkt har tilknyttede problemer, skal du løse disse fejl, før du kan prøve at synkronisere produktet med Facebook-salgskanalen igen.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Salgskanal > Facebook i din butiks Shopify-administrator.

2. Klik på Vis produkter i afsnittet Produkter for at åbne programmet til masseredigering af produkter. Få mere at vide om, hvordan du bruger programmet til masseredigering af produkter.

3. Gennemgå eventuelle fejl ved publicering af produkter, og foretag de nødvendige ændringer af produktoplysningerne.

4. Klik på Gem.

Administrer dit produktkatalog

Du kan tilføje dit produktkatalog fra siden Shopping på din virksomhedsprofil på Instagram.

Fremgangsmåde:

1. Åbn valgmulighederne for din virksomhedsprofil på Instagram, og gå derefter til afsnittet Indstillinger.
  2. Tryk på Shopping, og bekræft derefter din Facebook-konto.

Hvis du ikke kan se afsnittet Shopping, skal du trykke på Rediger profil og bekræfte, at du har tilknyttet din virksomhedsside på Facebook.

3. Vælg produktkataloget yourstore.myshopify.com.

4. Tryk på Udført.

Almindelige fejl ved publicering af produkter

Brug denne reference som en hjælp til at løse produktfejl, der forhindrer produkter i at blive synkroniseret med Facebook.

Almindelige fejl ved publicering af produkter og løsning af dem
Fejl Løsning
Tilføj et produktbillede Klik på pladsholderbilledet for at uploade eller vælge et billede til dit produkt.
Vælg en produktkategori Indtast en produktkategori i Google, der svarer til produktet. Nogle kategorier kræver også yderligere oplysninger, som f.eks. alder.
Ret fejl i produktvarianter Tilføj oplysninger for hver produktvariant, f.eks. variantens størrelse og farve.